1. Home
  2. Community
  3. namar
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

6 perziken, 75 gram amandelspijs, 1 eidooier, 8 kleine bitterkoekjes (amaretti), 1 tl geraspte citroenschil, 2 el zoete witte wijn, 1-2 el boter. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijk in gebakjes en taart …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

"You Won't Be Single for Long" Vodka Cream Pasta Recipe courtesy of Rachael Ray. It's Rachael Ray's most romantic dish! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Gewoon...koekjes …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Heerlijk recept uit de tajine …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

*2 eetlepels olie *1 tl komijnzaad *1 ui, fijngehakt *1 rode paprika in dunne reepjes *1 teen knoflook, geperst *2 verse rode chilipepers, fijngehakt *2 laurierbladeren *1/2 tl zout *1 tl komijnpoeder *1 tl korianderpoeder *1 tl chilipoeder *400 gram gepelde tomaten uit blik *2 grote aardappelen, in blokjes *2 dl visbouillon of kruidenbouillon *4 kabeljauwfilets …  Lees verder »

3 eieren 150gr boter 150gr suiker 1/2 pakje vanille suiker 150gr bloem 1 1/2 theel. bakpoederVoor chocomuffins, voeg je cacoapoeder toe aan het recept. !zorg dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn!  …  Lees verder »

Deze verrukkelijke citroentaart kregen als afsluiting van een Frans "landelijk" dinertje bij vrienden. Het recept stond in een Frans tijdschrift. En nu dus op Smulweb! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Appeltaart gevuld met custardvla …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

2 aubergines (in plakjes) , 2 kleine venkelknollen (in plakjes) , 2 courgettes (in plakjes), olijfolie , 150 g haloumi (stevige pittige,witte kaas van schapenmelk, in plakjes) , 1/2 kop munt (in stukjes gescheurd) , 3 el citroensap , 2 el gehakte bladpeterselie , 1 el honing , peper. …  Lees verder »

Heerlijke gehaktballetjes met een vulling van feta of harde gele schapenkaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Rundvlees heeft een grote variatie aan stukken vlees. Als je weet waar de stukken vlees van afkomstig zijn, weet je ook hoe het vlees moet worden bereid. Een voorvoet geeft vlees dat een lange bereidingstijd in een vloeistof nodig heeft, zodat stoven het beste resultaat geeft. De hoofdsoorten van de voorvoet zijn: voorschenkel, schouder, borst, hals, onderrib, dikke rib, fijne rib en klaprib. De sucadelap komt van de schouder. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Deze gevaarlijke koekjes zijn lekker knapperig en zitten vol chocolade. Heerlijk en gemakkelijk te maken. Uit Tip Culinair nr. 11 - 2003 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top