=17pxEen heerlijk recept voor de lunch, voorgerecht, feestje of lekkere trek. Eigenlijk kunnen deze gevulde champignons altijd! … Lees verder »
- 20-30 min.
- Europees
=17pxEen heerlijk recept voor de lunch, voorgerecht, feestje of lekkere trek. Eigenlijk kunnen deze gevulde champignons altijd! … Lees verder »
Aziatisch gerecht "grenzeloos lekker" … Lees verder »
Een werkelijk heeeeeeeeeeerlijk recept uit het 'streep je slank kookboek' van Magriet. In het kookboek staat het recept aangegeven voor 4 pers. maar ik vind dat je van 2 pers. moet uitgaan, want dit is echt veel te lekker zodat je niet genoeg hebt met zijn vieren! … Lees verder »
… Lees verder »
2 limoenen, 1 rode peper, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, 1 eetlepel lichte soja saus, 4 eetlepels ongezouten pinda?s, 1 komkommer, 2 bosuitjes, 1 zakje veldsla (75 g), 1 zakje verse koriander (15 g) … Lees verder »
Met een vinaigrettedressing van citroensap en olijfolie. … Lees verder »
Varkensfricandeau in parika-sinaasappelsaus. Dit gerecht moet 6 uur marineren. … Lees verder »
Een lekker stoofgerecht. Gemakkelijk vooraf te bereiden bij een dineetje met vrienden. … Lees verder »
Saltimbocca anders: met Spinata Romana en Gorgonzola! … Lees verder »
Voorgerechtje … Lees verder »
Pittig vegetarisch hoofdgerecht. … Lees verder »
Lekker slank visgerecht … Lees verder »
Een pittige variatie op de klassiek gevulde avocado … Lees verder »
175 g cafe noir 100 g gesmolten boter 6 blaadjes gelatine 1 1/2 dl sterke koffie 100 g suiker 3 eetlepels whisky 1/4 l slagroom 200 g MonChou 2 dl vanillevla moccaboontjes of chocolaatjes … Lees verder »
Lekker voor erbij: een meloensalade met kardemon, een heerlijke cpmbinatie van zoet fruit met een romige yoghurtdressing en een vleugje kardemom. … Lees verder »
750 g verse asperges truffelolie Zwitserse strooikaas stokbrood … Lees verder »
Geleerd tijdens een van de workshops van Librije`s Atelier. Heerlijke amuse van tonijn. … Lees verder »
Een heerlijk bijgerecht, niet alleen bij een barbecue maar ook als onderdeel van een zomerse maaltijd. Door het gebruik van ananas wordt de soms wat scherpe smaak van de kool verzacht. … Lees verder »
Iedereen kent wel de Spaanse balletjes in tomatensaus, de Albondigas, maar dit is mijn Griekse versie en die vinden wij net iets lekkerder. Prima te gebruiken in het weekend als borrel tapas, fingerfood of party hap. Door de week heerlijk op rijst of pasta. Niet moeilijk te maken en goed voor te bereiden. Uiteraard super lekker! Heb je een bakje over gewoon invriezen. … Lees verder »
Lang leve de zoete aardappel! … Lees verder »