1. Home
  2. Community
  3. morang
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Best wel slank en makkelijk gerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Een snel en eenvoudig gerecht, wat heerlijk te combineren is met rijst (lekker licht) of pasta en een groene salade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Keilekkkkerrrrrrr ! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ijskoud Feest Dessert …  Lees verder »

Voor 10 personen 25 minuten p.p. 550kJ/130 kcal. …  Lees verder »

Zie bereiding …  Lees verder »

Voorgerecht voor 8 personen Bereidingstijd ca. 35 minuten p.p.660kJ/160 kcal. …  Lees verder »

1 potje kippenbouillon met vlees 1 blikje aspergepunten 100 gr rauwe ham peterselie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Stoofschotel (Eenpansgerecht) voor 4 personen, van de kok uit Kreta meegekregen en uitgeprobeerd, heerlijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een van origine Arabisch zoet bladerdeeg gerecht, dat door de eeuwen heen tot nationaal Grieks gerecht is uigegroeid. Er zijn vele variaties, de vulling kan zowel uit walnoot, amandel, gemengd beiden en/of pistachenoten bestaan, de buitenkant is echter altijd bladerdeeg. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

500 gr gekookte stevige aardappelen; 2 hardgekookte eieren; 200 gr schapekaas; 1 blikje ansjovisfilets; 100 gr zwarte olijven; 1 ui; 2 vleestomaten; Voor de marinade: 2 eetl. rode-wijazijn; 1 theel. mosterd; zout en peper; 4 eetl. olijfolie; 1 takje basilicum; 1 takje peterselie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

250 g zalmfilet, 8 blaadjes diepvries bladerdeeg, ? bosui, 1 teen knoflook, bosje basilicum, 200 g jonge geitenkaas (of Paturain of andere kruidenkaas), olijfolie, versgemalen peper, (zee)zout. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

2 Hele kipfilets,1 eetlepel sambal oelek,1 teentje knoflook,1 maggiblokje,ketjap zoet,peper en zout,2 hele preitjes,2 middelgrote uien,flinke hand tauge,2 eieren.(evt ook wat soepgroente) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een makkelijk te maken nagerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Zalige aardappelpuree, die het liefst van te voren klaargemaakt moet worden !!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

* 1 knoflookteentje * 1 Koffielepel olijfolie * 1 Borstfilet * 2 eetl.Fetakaas, 40% * 1 Rode ui * 1 eetl. Zure room,10% * 200 gr. Groene boontjes * Bonenkruid * Paprikapoeder * Peper en zout  …  Lees verder »

Niet het meest geweldige, maar wel 1 van de eerste succesrecepten van mij. Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met echt lekker koken. Deze lasagne hoorde toen bij mijn repertoire!! Maak maar na en proef. Kan vegetarisch en met vlees. Handig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top