1. Home
  2. Community
  3. moossie25
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 courgettes, in de lengte gehalveerd - zout - 25 gram bakboter - 1 rode paprika, in stukjes - 1 blikje mais a 300 gram - 3 bosuitjes, in ringetjes - Tabasco - peper - 100 ml creme fraiche - 75 gram belegen kaas, gerasp  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 ui, in partjes - 2 teentjes knoflook, in plakjes - 3 eetlepels olijfolie traditioneel - 2 zakken maaltje kriel a 500 gram - versgemalen peper en zout - 2 eetlepels thijm  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Gerecht van Sandhia …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Zo ontzettend lekker! Succes verzekerd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Sommigen beweren dat deze dressing oorspronkelijk voor salades was bedoeld, anderen zeggen dat hij als dipsaus voor gebakken courgettes diende. Hoe het ook zij, het is een Amerikaanse vinding. Als je de bereiding van de basisdressing eenmaal onder de knie hebt, kun je er variaties op maken door er andere verse kruiden of zelfs reepjes spek door te doen. De dressing maximaal 8 uren bewaren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

* Citrusvruchtensalade *Vitaminerijke, opwekkende salade voor bij het ontbijt. Speciaal voor (snip)verkouden smullers, maar ook anderen zal het geen kwaad doen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Een goedkope maaltijd met pompoen. …  Lees verder »

* 5 el olijfolie * 3 el frambozen-azijn * 1 tl suiker * 3 el frambozen, gepureerd * paar flinke draaien met de pepermolen,korrel een beetje grof(naar smaak)* 1/2 el gedroogde provencaalsekruiden …  Lees verder »

* 4 el olijfolie * 2 el balsamico-azijn * 1 teentje knoflook,geperst * 2 st sjalotjes * zout/peper * 1 el basilicum,gesneden * 1 el. salie blaadjes, gesneden * 1 tl suiker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

100 g achterham, 100 g kerstomaatjes, 2 avocado's, 1 limoen of citroen, 5 el (olijf)olie, 2 tl mexicaanse kruiden, 1 zak gemengde friseesalade, 150 g maiskorrels (blik), 3 el verse korianderblaadjes, 4 bloemtortilla's, 100g geraspte belegen kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

12 dunne plakken rauwe ham 12 plakken mortadella 12 plakken salami 500 g sperziebonen zout, peper 2 eieren 4 rijpe tomaten 12 ansjovisfilets 3 eetlepels pesto rosso (basilicumsaus met gedroogde tomaten) 8 eetlepels olijfolie  …  Lees verder »

4 struikjes witlof 100 g witte (pitloze) druiven 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing 3 eetlepels (druivenpit)olie (mespunt gemberpoeder) 2 eetlepels fijngeknipte bieslook zout en witte peper …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een fantastisch voorgerecht! Heerlijk en nog snel klaar ook! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

't is weer eens iets anders …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit is toch weer zo lekker!!!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Met de smaak van verse kruiden,knoflook en olijfolie …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Heerlijke tomaten met een zuidelijk tintje; de vakantieherinneringen komen meteen terug wanneer je dit op tafel zet! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan
Top