1. Home
  2. Community
  3. moosbeen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Proberen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

300gr. volkoren biscuits 1 zakje vanillesuiker 250 gr. chocolade 3 eetlepels slagroom 75 gr. poedersuiker 150 gr. roomboter 2 eetlepels cointreau of rum geroosterde, gehakte amandelen. 2 eidooiers …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijk Italiaans gevuld brood voor op de BBQ, maar hij kan natuurlijk ook gewoon in de oven …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zo'n lekker grote bol leent zich perfect om te vullen met verrassende combinaties als brie, paddestoelen en tijm …  Lees verder »

Ik denk dat dit wel een van de bekendste zoete gerechten uit de Indonesische keuken, in Nederland, is. Heerlijk en zeeeeeeeer calorierijk ! Pak een stoel en zet die in de buurt van de oven, houd de koek goed in het oog ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Een saus die snel gemaakt is en uitstekend past bij gegrilde gerechten als;lamscoteletten,kebab,vleesspies,shoarma,enz.Zelfs bij een koude bal gehakt met een lekker broodje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Dit is een recept van kokenmetluigi het is heerlijk. Een saus die snel gemaakt is en uitstekend past bij gegrilde gerechten als;lamscoteletten,kebab,vleesspies,shoarma,enz. Zelfs bij een koude bal gehakt met een lekker broodje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Echt een heerlijk nagerecht en vrij simpel om te maken. Bij dit recept schrijven, loopt het water in mijn mond. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Altijd een succes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Mijn man en ik hebben ooit, rond Sinterklaas, in een heel leuk restaurantje gegeten. Hier serveerden zij toen als nagerecht speculaasparfait. Ik was enorm onder de indruk, wat een heerlijke parfait! Uiteraard wilde de kok mij zijn geheim niet prijsgeven, dit tot mijn grote teleurstelling. Ik was dan ook heel blij toen ik in Boodschappen een recept voor dit fantastische nagerecht tegenkwam. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Weer eens wat anders dan de hollandse bal gehakt. Ook voor kinderen heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Traditionele griekse lunch-schotel waarin gehakt, aardappel en aubergine gecombineerd met pittige kruiden en een rijke saus een subliem geheel vormen. Dit uitgebreidde, maar niet moeilijk te realiseren gerecht is de moeite en tijd zeker waard. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Echt een lekkere maaltijd. De moeite waard om eens te proberen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Lekkere stevige soep! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Aubergine gevuld met gehakt. Met dit recept kun je ook gevulde aardappels, paprika of vleestomaten maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Lekker bij gebakken vis, gerookte zalm, plakken houd geserveerd braadvlees. Maar is ook geschikt als slasaus bij een aardappelsalade, als dipsaus bij een vleesfondue. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een heerlijk frisse komkommer salade. Heerlijk bij de Thaise of Indische rijsttafel. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

1 el citroensap * 4 el olijfolie extra vierge * zout * versgemalen peper * 50 gr rucola * 2 el Parmezaanse kaas, geraspt * 150 gr rundercarpaccio * 2 el pijnboompitten, geroosterd …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een heelijke maaltijd salade gemaakt van tonijn en wokkelpasta …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top