1. Home
  2. Community
  3. mondesir
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Wat is nu lekkerder als je eigen vlees bereiden voor op de boterham? Zoals jullie wellicht weten, experimenteer ik ( Roy ) nog wel eens met de recepten en ik moet zeggen, het gaat me best goed af. Meestal gebruik ik wel een basis en daarvan ga ik dan afwijken en ontstaat er iets nieuws. Zo ook dit recept. Als ik jullie was, zou ik het zeker proberen want moeilijk is het niet maar ooooo.... zo lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Deze tortilla zet ik, in puntjes gesneden, op de Spaanse tapas-tafel. Maar we eten hem ook wel eens op zaterdag met een kommetje tomatensoep. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een heerlijke maaltijd die u met al uw vrienden zult willen delen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Op een tapasbuffet mogen ze eigenlijk nooit ontbreken: mejillones en escabeche. U bespaart zich veel werk door er reeds gekookte mosselen voor te nemen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Waanzinnig lekker en in no-time klaar !!! …  Lees verder »

Libanees amandel-rijstpuddinkje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Ik wilde weer eens iets anders met kip en dit is het geworden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Pittig Zuurgoed lekker bij hoofdgerechten en op broodjes met beleg …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 2 el olijfolie 250 g shoarmavlees 2 trostomaten (schaal ca. 5 stuks) 3 el ketchup 1 mespunt gemalen komijn (djinten) 1 rode ui, fijngesnipperd 1 limoen, schoongeboend 8 sneetjes casinobrood 4 plakken jonge kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Echt lekkere courgettes ,heb ze zelf ook gemaakt met een beetje geraspte oude kaas erover voor nog meer smaak .Had er kerrie aardappeltjes (krieltjes) bij gemaakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

8 grote plakken parmaham 50 g rucola 100 g gemengde sla 5 sprieten bieslook 50 g blauwe kaas 1 kwart meloen 1 handje cashewnoten (ongezouten) Dressing Honing Mosterd paar cherrytomaatjes paar takjes basilicum  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Wecken van 2 liter potten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zo gemakkelijk,een kind kan de was doen,maar daarom niet minder lekker! Ongeopend wel 3 maanden houdbaar,geopend 3 weken mits koel bewaard,dus in de koelkast. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Het is zomer, tomaten zijn goedkoop, geen beter reden om voor het rest van de jaar lekker tomaten chutney te maken! …  Lees verder »

Pesto van het ingredient wat de vloek is voor tuinders, maar erg gezond en lekker is. Zevenblad is goed tregen Jicht, wordt in Duitsland Jichtkraut genoemd. Ook bij lichte artrose kan het de pijn verminderen. GEZOND dus! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

De lekkerste komkommer in zoetzuur ! recept komt van mijn schoonzusje ! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams
Top