1. Home
  2. Community
  3. molleboon4u
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Met dank aan mijn zus Ine. Deze warme fetadip is al jaren een groot succes op een gezellig avondje met vrienden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

4 schelvisjes,een eetlepel azijn, aardappelen voor 4 personen, karnemelk, water en maizena. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Regionaal

Gember laat zich heel goed combineren met de ietwat bittere smaak van witlof. U kunt gebakken witlof geven bij geroosterd varkensvlees of bij kip. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

2 pakken spinazie, 1 pak bladerdeeg, 1 potje creme freche, fetakaas, knoflook, ongezoute cashewnoten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

6 moten zalm a 150 gram, peper en zout, 1 1/2 dl witte wijn, 2 eetlepels olie, 4 eetlepels water, 1/8 liter slagroom, 1/2 visbouillontablet, 2 theelepes gedroogde bieslook, 1 mespuntje gedroogde basilicum,1/8 liter creme fraiche. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

220 gram verse zalmfilet zonder vel 1 eiwitje 1.1/2dl room 1/3 rode paprika 1 eetlepel pistachenoten 120 gram in blokjes gesneden zalmfilet …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen …  Lees verder »

2 eieren, 3 koppen melk, 3 lepels suiker, snufje zout, 1 pond zelfrijzend bakmeel en een zakje rozijnen …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Zien er heel eng uit, ik denk dat meisjes ze te eng vinden.Het recept is voor 12 stuks …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Kinderkeuken

Met rozijnen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ze komen uit de Verenigde Staten en ze zijn keilekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Kinderkeuken

Dit is het basisrecept, er staan wat varianten onder om de peertjes geurig of kruidig van smaak te maken. Als het goed is worden stoofpeertjes, zoals Gieser Wildeman, tijdens het koken rood; om hier zeker van te zijn kun je aan het stoofvocht een flinke scheut rode bessensap, of liever nog, rode wijn, toevoegen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

1 kg koolraap, 25g boter, zout. Bechamelsaus: 25gr boter, 25 gr bloem, 2 1/2 dl melk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Hazelnotenmuffins met geitenkaas en paprikasaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Een stevige soep die, als er een ciabatta bij wordt gegeven op zichzelf al bijna een maaltijd is. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Uienchee moet je een dag van tevoren maken op de ouderwetse heeeeel erg langzame manier. Dus bereidingstijd (2 dagen). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Heerlijk EN gezond. Een geweldige afwisseling op pasta met saus! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

1 kleine prei, 100 gr.winterwortel, 1 kleine ui, 1 schijf ananas, 50 gr. verse roomkaas, ? ei, 1 el.bloem, zout en peper, 10 gr. boter of margarine. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch
Top