Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden … Lees verder »
- 20-30 min.
- Frans
Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden … Lees verder »
Toast met champignons … Lees verder »
Een lekkere lichte amuse … Lees verder »
Heerlijk hapje van frisse garnalen met romige avocado … Lees verder »
Een waanzinnig leuk voorgerechtje of eventueel borrelhapje. De soesjes worden gevuld met zalm, monchou en kruiden. … Lees verder »
Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. … Lees verder »
Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!! … Lees verder »
Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig. … Lees verder »
Echt een feest om zie iets te maken (zie foto) … Lees verder »
Geleerd tijdens een van de workshops van Librije`s Atelier. Heerlijke amuse van tonijn. … Lees verder »
Leuk voorgerecht!? Makkelijk te maken en een streling voor de tong !! SUPER SUPER SUPER SIMPEL!!Een recept van mijn vriendin waar ze mee binnen kwam op een feestje hier! TOP DUS!! (eigen foto) … Lees verder »
SImpel te maken heerlijke amuse … Lees verder »
Kleine plakjes vlees. De pijnboompitten maken het hapje een beetje krokant. … Lees verder »
Leuk om te zien en SUPER makkelijk om te maken … Lees verder »
Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht … Lees verder »
Een schitterende amuse lepel met er op een heerlijk gemaakte Filet Americain met olijven, kappertjes en kruiden. En als decoratie en half kwarteleitje!! … Lees verder »
Een schitterende amuses/borrelhapje. Geserveerd in een mooi glaasje. Leuk om is uit te proberen. … Lees verder »
Een plaatje om te zien, en heerlijk van smaak. … Lees verder »
Een bijzonder lekkere smaaksensatie. Gebruik dan wel de echt Parmaham, heel dun gesneden. Echt zalig! … Lees verder »
Een aangepaste versie van een doperwten amuse. … Lees verder »