1. Home
  2. Community
  3. mobiel_1361273471
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

400 gr pasta naar keuze 400 gr gerookte zalm 3 el fijngehakte, verse dille 1 teentje knoflook, fijngehakt 250 ml (kook)room 100 ml witte wijn of citroensap extra vergine olijfolie zout en versgemalen peper Voor de extra variatie: één hand verse spinazie per persoon. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Luchtig en 'slank'vruchtenijs. …  Lees verder »

Gepikt van koken met sterren maar de zalm dan door kip vervangen. Errug lekker!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

1zakje celavita minikriel, 250gr rundergehakt, mexicaanse kruiden, olijfolie, 2eetl.creme fraiche, klein potje mexicaanse groentenschotel, kruidenmix voor chili con carne, 150gr geraspte kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans
Top