1. Home
  2. Community
  3. mistermarcel
  4. Kookboek Mijn smulweb kookboek
Kookboek "Mijn smulweb kookboek"
[size=4]Voorwoord[/size][br] In dit prachtige kookboek staan recepten, bereid met verse ingredienten[br] [br] Het gaat ook om de mensen die de gerechten maken en hun passie voor koken.[br] Ontdek de mensen achter de recepten en je zult verwonderd zijn over hun passie.[br] [br] Alle recepten in dit boek zijn duidelijk beschreven en soms geillustreerd met prachtige foto`s. Ze nodigen uit om meteen te proberen.[br] Geniet van de gerechten zelf, maar neem vooral de tijd om samen met familie, vrienden en huisgenoten de maaltijd te bereiden.

* 4 eierdooiers * 150 g tafelsuiker * 1 theelepel ma├»zena * 600 ml vloeibare room * 300 ml melk * 60 ml Malibu * 160 g witte chocolade, in stukjes gehakt * 30 g geraspte kokos, goudgeel geroosterd * 50 g uitgelekte kersen * 250 g pure chocolade, in stukjes gehakt * evt. geschaafde kokos …  Lees verder »

DIT IS VOLDOENDE VOOR 10 CHURROS:4 eieren, 150g bloem, 5 el olijfolie, 1 stukje citroenschil, 2 el suiker, snufje zout, frituurolie, poedersuiker …  Lees verder »

Dit is een makkelijk gerecht omdat meeste ingredienten kant en klaar gekocht worden. Maar het resultaat is zo lekker dat de hele familie om het fornhuis heen draait en er maar weinig balletjes het halen tot aan de tafel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

- 500gr half om half gehakt - 3 eetlepels ketjap - 3 theelepels sambal - 1 ei - 1 scheutje melk - 10 eetlepels paneermeel - 1 zakje nasikruiden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Een orgineel indisch recept …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Dit gerecht noemen wij indische macaroni. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

75o gr kabonade (hamlappen) stukken gehakt 5 el pinda olie 2 gesnipperde uien 3 tenen knoflook 3 tl gemberpoeder 4 el ketjap 2 el azijn 6 el gember met vocht  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Voor deze salade in Florentijnse stijl gebruikt u vin santi, een zoete dessert wij uit Toscana (of een andere), maar eigenlijk is elke dessertwijn of zoete of romige sherry geschikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Surinaamse pindasoep …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Gerookte zalm Monchou Bieslook Bosui Verse tonijn Soja Wasabi Chuca Diverse soorten sla Ketchup Suiker Whisky Mayonaisse Rivierkreeftjes …  Lees verder »

Heerlijke frisse zomerse salade! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

125 ml slagroom 200 ml mayonaise 3 blaadjes gelatine (6 g) 1 eetl. zonnebloemolie 400 g gekookte ham,fijngehakt 4 hardgekookte eieren,geprakt 2 eetl. rode paprikablokjes 2 eetl. diepvriesdoperwten (ontdooid) 2 eetl. geknipte bieslook, (vers of diepvries) of 2 theel. gedroogd zout en versgemalen peper 100 ml kippenbouillon (van een tablet) 1 bakje cherry-/kerstomaatjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een geweldige vispate is voor velen favoriet bij een prachtig diner. Tilapila kom als kweekvis oorspronkelijk uit Noord-Afrika. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

We hebben hiervan genoten als lunchgerecht op 1e Paasdag 2009. De mozzarella een uurtje gemarineerd, dan smaakt deze veel beter. Het was smullen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Weer eens iets anders …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een lekker en leuk op te dienen (zie foto) voorgerechtje dat heel gemakkelijk te maken is. Hartige saffraanpannenkoekjes gevuld met verse roomkaas en gerookte zalm....  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans
Top