Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.
1 aubergine
1 takje rozemarijn
1 takje tijm
2 teentjes knoflook
200 ml olijfolie extra vierge
2 takjes verse basilicum
100 ml zonnebloemolie
2 trostomaten
1 sjalot
2 theelepels tomatenpuree
250 ml tomatensap
12 romaatjes (of cherrytomaten)
250 g ricotta
1 theelepel citroensap
3 bollen mozzarella …
Lees verder »
Bewaard
10
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
100 g gerookte makreelfilet
3 eetlepels mayonaise
1/2 eetlepel mierikswortel (potje)
1/2 eetlepel citroensap
18 snackcups of ronde toastjes
6 gedroogde tomaatjes, in reepjes …
Lees verder »
Bewaard
26
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
4
+
Reageer
Waardering0van 5
1 limoen
1/2 bakje ricotta (kaas, bakje a 250 g)
zout
(versgemalen) peper
200 g gerookte zalmfilet
1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) …
Lees verder »
Bewaard
19
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Chilie caramel mosterd Spareribs (ook als ATKINS recept!) …
Lees verder »
Bewaard
29
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
- 150 gr couscous
- 250 gr lamsvlees
- 1 aubergine
- 5 pomodori tomaten
- half blik kikkererwten
- uitje
- 2 tenen knoflook
- verse gember
- rode peper
- 1 el azijn
- 1 el ketoembar
- komijnzaad
- nootmuskaat
- verse peterselie
- verse koriander
- peper en zout …
Lees verder »
Bewaard
222
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
3
+
Reageer
Waardering4.5van 5
2 citroenen, 1 teen knoflook, 4 eetl. extra vergine olijfolie, 2,5 dl slagroom, zout naar smaak, 500 gr spaghetti, 1 scherpe rode of groene chilipeper in plakjes, 50 gr. geraspte parmazaanse kaas. …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
Een geweldig lekkere pasta die als bij- of voorgerecht geserveerd word. Een gezonde en tevens simpele bereiding, Al in 15 minuten op tafel …
Lees verder »
Bewaard
5
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering4van 5
Een Westers recept dat misschien in de buurt komt van deze Roti, zou een pizza kunnen zijn. Dit Oosterse recept is in alle opzichten even lekker. …
Lees verder »
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Dit rijstgerecht is in India heel vaak het pronkstuk van een vegetarisch maal. …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Vegetarisch …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Rogan ghost! is typerend voor de lamsvleesgerechten uit Noord- India en Pakistan. Deze schotel is dank zij de restaurants heel populair geworden in het Westen. In dit speciale recept gaat behoorlijk veel tomatenpuree, waardoor de saus heel donderrood wordt en dit is wel zo lekker! …
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Snelle, pittige Oosterse soep..succes gegarandeerd !!! …
Lees verder »
Bewaard
12
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Recept van Nigella Lawson …
Lees verder »
Bewaard
84
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering5van 5
(China)Voorbereidingstijd: 30 minuten 24 uur marineren
Kooktijd: 35 minuten
Voor 6 personen …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering4van 5
Gestoomde broodjes met verchillende vullingen
Zie ook Deel 2 …
Lees verder »
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Deeg:
250 gram patentbloem
20 gram verse of 1 zakje gedroogde gist
? dl. lauwwarm water
1 dl. lauwwarme melk
1 eetlepel witte basterdsuiker
mespunt zout.
Voor de vulling:
2 eetlepels slaolie
3 wit van prei
1 uitgeknepen teen knoflook
500 gram gehakt
zout
3 eetlepels zoete ketjap
2 eetlepels droge sherry
2 eetlepels maizena
3 eetlepels kippenbouillon.
…
Lees verder »
Bewaard
13
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering0van 5
Lekker over de pasta …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Vloeibare suiker voor marinades en dressings.
In de koelkast lang te bewaren. …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Een lekker deegje voor veel soorten gebak …
Lees verder »
Bewaard
17
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Stomen is een heerlijk en vooral slanke bereidingswijze waarbij alle geuren, kleuren en smaken bewaard blijven. Het is een kooktechniek die veel in oosterse landen wordt toegepast en die ook in het westen aan populariteit wint! …
Lees verder »
Bewaard
13
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering0van 5