1. Home
  2. Community
  3. misrael
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum 100 ml zonnebloemolie 2 trostomaten 1 sjalot 2 theelepels tomatenpuree 250 ml tomatensap 12 romaatjes (of cherrytomaten) 250 g ricotta 1 theelepel citroensap 3 bollen mozzarella …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Vegetarisch

100 g gerookte makreelfilet 3 eetlepels mayonaise 1/2 eetlepel mierikswortel (potje) 1/2 eetlepel citroensap 18 snackcups of ronde toastjes 6 gedroogde tomaatjes, in reepjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

1 limoen 1/2 bakje ricotta (kaas, bakje a 250 g) zout (versgemalen) peper 200 g gerookte zalmfilet 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

- 150 gr couscous - 250 gr lamsvlees - 1 aubergine - 5 pomodori tomaten - half blik kikkererwten - uitje - 2 tenen knoflook - verse gember - rode peper - 1 el azijn - 1 el ketoembar - komijnzaad - nootmuskaat - verse peterselie - verse koriander - peper en zout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

2 citroenen, 1 teen knoflook, 4 eetl. extra vergine olijfolie, 2,5 dl slagroom, zout naar smaak, 500 gr spaghetti, 1 scherpe rode of groene chilipeper in plakjes, 50 gr. geraspte parmazaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een geweldig lekkere pasta die als bij- of voorgerecht geserveerd word. Een gezonde en tevens simpele bereiding, Al in 15 minuten op tafel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een Westers recept dat misschien in de buurt komt van deze Roti, zou een pizza kunnen zijn. Dit Oosterse recept is in alle opzichten even lekker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

Dit rijstgerecht is in India heel vaak het pronkstuk van een vegetarisch maal. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

Rogan ghost! is typerend voor de lamsvleesgerechten uit Noord- India en Pakistan. Deze schotel is dank zij de restaurants heel populair geworden in het Westen. In dit speciale recept gaat behoorlijk veel tomatenpuree, waardoor de saus heel donderrood wordt en dit is wel zo lekker! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

Snelle, pittige Oosterse soep..succes gegarandeerd !!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Recept van Nigella Lawson …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

(China)Voorbereidingstijd: 30 minuten 24 uur marineren Kooktijd: 35 minuten Voor 6 personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Gestoomde broodjes met verchillende vullingen Zie ook Deel 2 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Deeg: 250 gram patentbloem 20 gram verse of 1 zakje gedroogde gist ? dl. lauwwarm water 1 dl. lauwwarme melk 1 eetlepel witte basterdsuiker mespunt zout. Voor de vulling: 2 eetlepels slaolie 3 wit van prei 1 uitgeknepen teen knoflook 500 gram gehakt zout 3 eetlepels zoete ketjap 2 eetlepels droge sherry 2 eetlepels maizena 3 eetlepels kippenbouillon.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Lekker over de pasta …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Vloeibare suiker voor marinades en dressings. In de koelkast lang te bewaren. …  Lees verder »

Een lekker deegje voor veel soorten gebak …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Stomen is een heerlijk en vooral slanke bereidingswijze waarbij alle geuren, kleuren en smaken bewaard blijven. Het is een kooktechniek die veel in oosterse landen wordt toegepast en die ook in het westen aan populariteit wint! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas
Top