1. Home
  2. Community
  3. mirjam_bz
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Paprika Varkensvlees Kalfsvlees Olijfolie Koriander Spek Portugese chorizo Ui Knoflook Wortel Selderij Laurier Paprikapoeder Tijm Pepertjes Gesneden tomaat Bliktomaten Garnalen Venusschelpen Zout/peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Portugees

Dit recept was het nagerecht in de Smulbox van januari 2007. Een recept van chefkok Henk Wieland, van het Vlaams Arsenaal in Nijmegen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Snel (weinig voorbereiding), lekker en makkelijke manier om aardappels te maken. Kan natuurlijk ook zonder knoflook! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

De puree met knapperige stengelui combineert uitstekend met de boterzachte zalm en de frisse citroen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heel gemakkelijk Recept  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker met een knoflooksausje bij de borrel of als voorgerecht bij een mexicaans diner …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Heerlijke pikante uienringen, lekker als bijgerecht. Een favoriet van ons!Kan bij heel veel gerechten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Ook zo verslaafd aan pepernoten?? Maak ze zelf in een uurtje... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Serveer dit brood gewoon met boter. Heerlijk bij de soep ofzo. Of bak er een plat brood van dat eruit ziet als een Turks brood (dit doe ik altijd, lekkerrrr!!!) Ik geef een werkwijze voor met de broodbakmachine en een werkwijze voor in de gewone oven. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

250 g pandan rijst; 400 g kipfilet; 250 g champignons; 1 rode Spaanse peper; 500 g gesneden groenten (bijv. kool, prei, ui, tauge) of 1 voorgesneden bami-groentepakket a 500 g; 3 el oestersaus; 1 blikje sperzieboontjes (uitlekgewicht 110 g); 2 el olie; 75 g cashewnoten; zout; witte peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Lekker als bij gerecht bij rijst tafel of gewoon lekker over pandan rijst met een komkommer salade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Een typisch Limburgs gerecht dat veel met vastelaovend gegeten wordt …  Lees verder »

200 g MonChou: Verse Roomkaas 150 g bastognekoeken of volkorenbiscuits 75 g gesmolten boter 1 pot kersen zonder pit (ca 350 g) 4 blaadjes gelatine 2 bekertjes zure room 125 ml 75 g basterdsuiker 1 beker slagroom 125 ml …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ingredienten voor 4 personen: * 1 stuk chorizo van 250 gr * 100 gr ongezouten hazelnoten * 1 pak kant-en-klare broodmix voor wit of bruin brood * 25 gr boter …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

1 pak wit broodmix - 3 dl. water - 25 gram boter - per broodje : 1 klein ei - 1 rozijn - losgeklopt ei - geel lintje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker smeren op geroosterd stokbrood. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

250 grgehakt - 1 knoflookteen - 2 sjalotjes - 1 ei - 1 witte boterham - scheut witte wijn - 7 el olijfolie - 1 el tomatenpuree - cayenepeper - zout + peper - 2 tl pittige paprikapoeder …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Kipfilet gevuld met spinazie, rauwe ham en mosterd overgoten met lente ui-knoflooksaus. Heerlijk!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top