1. Home
  2. Community
  3. miriammm
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Pasteitjes: 225 gram bloem mespunt zout 2 deciliter kokend water Vulling: 175 gram fijngehakt varkensvlees of gehakt 2 gewelde en gesneden Chinese paddestoelen 50 gram fijngehakte soepgroenten 0,5 theelepel bruine suiker 2 theelepels sojasaus 0,5 theelepel zwarte peper 1 ei 2 eetlepels fijngehakte bieslook zout 1 eetlepel olie 1,5 theelepel maizena 2 eetlepels bloem vermengd met wat  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Wontondeeglapjes: 120 gram bloem 2 eetlepels geklopt ei maizena voor 24 wontons Vulling: 100 gram fijngehakte garnalen 175 gram gehakt varkensvlees 2 Chinese paddestoelen (gesneden) zout 0,5 theelepel bruine suiker Kruiden: 0,5 theelepel ve-tsin 1 eetlepel maizena 1 theelepel donkere sojasaus 1 theelepel lichte sojasaus zwarte peper. 1 eetlepel sesamolie 24 wontons.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

1 teentje knoflook stukje verse gember (ca. 3 cm) 3 lente-uitjes 1 rode Spaanse peper 1 stengel citroengras 300 g kipfilet 1 theelepel sesamolie 1 eetlepel sojasaus 50 g waterkastanjes (blik, toko) 1 eiwit 20 wontonvelletjes (diepvries, toko) zoete chilisaus  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Bakpao met rundvlees een gestoomt broodje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Voorbereidingstijd: 40 minuten Bereidingstijd: 25 minuten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Voor het brooddeeg: 500 gr meel 2 dl water, of melk 20 gr gist zout Voor de vulling: 400 gr varkensgehakt 2 uien 2 teentjes knoflook 3 el ketjap suiker, peper, en zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

*Pittig * Stevig *Hartig. De taart voor een frisse dag dus! …  Lees verder »

With zesty meatballs …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

800 gram kogelbiefstuk - 1 ui - 3 takjes tijm - 100 gram boter - 1 eetlepel bloem - 1 eetlepel mosterd - 0.5 eetlepel worcestershire sauce - 1 laurierblaadje - zout & peper - 1.5 dl runderbouillon - 1.5 dl Ale bier - 200 gram champignons - 1 pakje bladerdeeg - 0.5 bosje peterselie - 2 eieren - aardappelzetmeel om af te binden - nodig: 4 ovenschaaltjes (1 per portie)  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

1 groot blik abrikozen 200 gr bloem 2 theelepels bakpoeder 100 gr boter 100 gr suiker …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

Heerlijke schotel van gerookte zalm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Als jullie dit maken, geef me dan even een belletje en ik kom eraan. Cheesecake, je kunt me er voor wakker maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Dit recept was te lekker om niet te delen …  Lees verder »

2 hertebiefstukjes a 125 gram, 1 el boter, 2 bosuitjes, 760 ml wildfond, 1 dl medium dry sherry, zout, peper, 75 gram croutons, keukenpapier …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 kleine champignons, 3 el droge witte wijn, ? el citroensap, 1 el olijfolie, zout, peper, 1 klein teentje knoflook, 4 toefjes peterselie, 1 plakje rosbief, keukenpapier, 4 amuselepels …  Lees verder »

8 teentjes knoflook ? 1 blikje artisjokharten (400 g) ? 4 trostomaten ? 750 g rosbief ? peper ? 1 1/2 eetlepel olijfolie ? 1 pot vleesfond (380 ml) ? 1 dl rode wijn ? 3 takjes rozemarijn  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top