1. Home
  2. Community
  3. mirandadehaas
  4. Kookboek sauzen/dressings
Kookboek "sauzen/dressings"

Een ontdekking vond ik het, een heerlijke saus die bij van alles lekker is, gepofte aardappel, vis bloemkool. Kortom gewoon maken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Dit is mijn geheime recept. Iedereen wil altijd weten wat er in zit. Hier is mijn geheimpje: …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Geen rode pesto in huis voor mijn Italiaanse-tomatensoep-met-mascarpone-en-pesto maar wel de ingrediĆ«nten. Deze pesto is echt veel lekkerder dan de gekochte. Gewoon eens proberen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Deze saus kan heel goed als dipsaus gebruikt worden, maar kan ook met een kwastje of een takje rozemarijn op het vlees aangebracht worden en zo gegrild. Ook al is het weer niet geschikt om buiten te grillen, kan deze saus aangebracht worden op het vlees die u in de oven braadt. Gaat het om kleine stukjes vlees (stukjes filet, kippevleugels, etc) kan het vlees er zelfs gemarineerd in worden. Voor het vlees dat langere braadtijd heeft, bijvoorbeeld hele kip, wordt de saus pas tegen het einde van de braadtijd aangebracht, anders verbrandt hij. …  Lees verder »

Deze saus kan als saus bij de mezze-tafel geserveerd worden, of als dipsaus bij pittabrood en rauwe groenten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Thousand Island Dressing gebruik jij voor over salades, vis of een lekkere corned beef broodje. Ik vind dit eigenlijk een duizendpoot onder de dressings. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel
Top