1. Home
  2. Community
  3. mirandadehaas
  4. Kookboek barbeque
Kookboek "barbeque"

Deze originele Argentijnse kruidensaus smaakt super bij gegrild vlees. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Argentijns

Deze saus kan heel goed als dipsaus gebruikt worden, maar kan ook met een kwastje of een takje rozemarijn op het vlees aangebracht worden en zo gegrild. Ook al is het weer niet geschikt om buiten te grillen, kan deze saus aangebracht worden op het vlees die u in de oven braadt. Gaat het om kleine stukjes vlees (stukjes filet, kippevleugels, etc) kan het vlees er zelfs gemarineerd in worden. Voor het vlees dat langere braadtijd heeft, bijvoorbeeld hele kip, wordt de saus pas tegen het einde van de braadtijd aangebracht, anders verbrandt hij. …  Lees verder »

Hou je van BBQ-en en hou je van de Griekse Keuken???? Dan moet je deze spiesen echt eens gaan proberen. De knoflook en oregano die in de marinade zitten geven je het gevoel alsof je op een warm Grieks eiland in de Middellandse Zee zit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Lekkere garnalenspiesjes voor op de BBQ. Pikant door de chilisaus en de knoflook...Deze spiesjes waren vorige week op een BBQ-feestje favoriet bij de liefhebbers! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Spies van courgette met biefstuk …  Lees verder »

Pikante spies voor op de BBQ of in de grillpan …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

* stuk of 8 mooie gamba's of coctailgarnelen per spies * oestersaus * ketjap manis * mespuntje sambal * tipje tobasco * scheut olijfolie …  Lees verder »

6 grote plakken ontbijtspek (recht of rond) circa 1 eetlepel verse tijmblaadjes 12 kleine of 6 grote champignons 8 kerstomaten, zie Tip peper Tip: In plaats van kerstomaten kunnen ook 4 doormidden gesneden pruimtomaten of 2 in vieren gesneden kleine tomaten gebruikt worden, verwijder dan wel het natte deel met de pitjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

2 grote sparerib stukken Voor de marinade: 5 el ketjap manis 2 el honing ½ mespunt cayennepeper 1 teen knoflook (geperst) 1 el tomatenpuree 1 el bruine suiker Voor de saus: 2 el honing 2 el ketjap manis ½ teentje knoflook (geperst) 1 grote lepel kerriepoeder zout en peper …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal
Top