1. Home
  2. Community
  3. mike_fly
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Beesvleis Boerwors …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Eerder gaf slager Ernest LeBouille zijn recept prijs van 'bol van Lebouille'. Een iets deftiger recept, speciaal voor carnavallisten die thuis een gekostumeerd galabal met diner dansant organiseren, is 'Longhaas Fauquemont',een aanrader. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Regionaal

Bij ons is dit de FAVORIET bij een feestje. Maar mag zeker ook niet ontbreken bij een buffet. …  Lees verder »

8 drumsticks, 2 eetlepels zoet paprikapoeder, 3 eetlepels zout, 3 eetlepels olijfolie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Zout, versgemalen peper, 8 kipdrumsticks, 3 teentjes knoflook, 2 Spaanse rode pepers, 2 el boter, 100 ml olijfolie, 1 citroen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

4 drumsticks. 3 el olie. 1 dl japanse sojasaus. 1 dl sherry (medium). 2 el suiker. 2 el bieslook,(stukjes van 1 cm). 1 el sesamzaad. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Voor: 14 tot 16 bagels …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Favoriet kipgerecht van deze beroemde ster. …  Lees verder »

Deze chocolademousse is zeer goed en erg makkelijk te maken, een echte aanrader !!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een super pate voor een super diner! Niet te al te makkelijk om te maken, maar helemaal TOP!!!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Heerlijke pate, zoals alleen de Fransen die kunnen maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Lekker met brood of rijst en een salade. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Portugees

Dit recept is afkomstig van Jamie oliver (naked chef). Dit is mijn favoriete pasta. Het kost wat werk, en het is niet goedkoop maar haleluja dan heb je ook wat! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijke marinade voor spare-ribs. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

400 g rundergehakt 1 scharrelei (M) 6 el paneermeel 1 bosuitje, fijngehakt 1 el fijngehakte peterselie 2 tl sambal oelek peper, zout 1/2-1 el zonnebloemolie (C1000 Selectie) 1 bakje Remia a la Carte Barbecue …  Lees verder »

200 gr rundergehakt ? 300 gr Hollandse garnalen ? 2 eieren ? 3 tot 4 el paneermeel ? 1 el oregano - mespunt zout - ? tl peper ? 2 el olijfolie …  Lees verder »

Erg pittige 'hamburgers' …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch
Top