1. Home
  2. Community
  3. mignonne
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is DE dressing voor een salade of om je Carpaccio zo te laten smaken als in een restaurant. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Lasagne met kaas, prei en eieren. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

? 200 g kipfilet ? peper ? kerriepoeder ? 2 el Becel Dieetolie ? 75 g zure room ? 75 g magere yoghurt ? 1 el water ? 2 el honing ? 1 middelgrote banaan ? 4 walnoten rijst brocolli …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Kabeljauwfilet met tomaten, knoflook en peterselie uit de oven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Deze lasagne ziet eruit als en smaakt naar een zomerse groententaart. De hele bereiding neemt van begin tot einde slechts 60 min in beslag, en het grootste deel daarvan staat het in de oven ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Brood voor de broodbakmachine. Heerlijk bij een brunch, met een beetje honing! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Voor mensen die van pittig houden! Van een Mexicaans kennisje gekregen. SPICY!!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

1 kilo aardappelen zout & peper 2-3 eieren 1 struik paksoi van ca.750 gram 200 gram oesterzwammen 35 gram boter boter om in te vetten 2 eetlepels ketjap manis 1-2 theelepels sambal oelek 1 zakje pindasaus ca. 2 dl melk 2 eetlepels geraspte kokos 50 gram geraspte (jong) belegen kaas …  Lees verder »

Een heerlijk vegetarisch voorgerecht …  Lees verder »

Een recept van topkok Jon Sistermans. Een heerlijk voorgerecht wat ik al vaak heb gemaakt. Lekker licht en niet moeilijk om te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Ja, Ossenhaas is natuurlijk wel een van de TOP onder de vleessoorten. Deze ossenhaas gaat in de oven en wordt gevuld met Pijnboompitjes, pest kruiden en mosterd. En overgoten met een Maderasaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit recept is ABSOLUUT niet van mezelf. Het laatste jaar is deze taart echt onze lievelingstaart geworden. De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De bodem van de taart wordt gemaakt van Cafe Noir.  …  Lees verder »

Prive-recept, gekregen van de kok van een klein restaurantje in Quarzazate in Marokko. Pittig en erg lekker, authentiek Marokkaans …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Marokkaans

Gebakken Champignons met Brie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voor thuis en op de camping …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Deze koekjes uit Toscane worden in zoete wijn gedoopt en dan opgegeten. Heerlijk in plaats van een dessert na een Italiaans dineetje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top