1. Home
  2. Community
  3. mgeldof
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lunchgerecht voor 4 personen of hoofdgerecht voor 2 personen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Salade: 1 komkommer 3 cl. rijstazijn 1 cl. sesamolie 8 gr. geroosterd sesamzaad 1 theelepel. vers geraspte gemberwortel 1? bosuitje (groen) kikkererwtenpuree: 200 gr. kikkererwten 62 gr. tahinpasta (opgelost in water) 1 teentje knoflook 3 cl. Olijfolie 25 gr. tomaat (gedroogd op olie) Sap van 1 citroen Geraspte schil van 1 citroen Snufje paprikapoeder Zout Peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

1 theelepel fijngestampt korianderzaad; 3 el geschaafde amandelen; 500 g broccoli in kleine roosjes snijden; 1 teentje geperste knoflook; 1 theelepel geraspte gemberwortel; 1 el rode wijnazijn; 1 el ketjap; 2 theelepel sesamolie; 1 theelepel geroosterde sesamzaad …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Een veganistische soep, die lekker snel te bereiden is en heerlijk smaakt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Hier voor de veganisten/allergischen voor melkproducten een cake recept met limoen erdoor. Je moet hem niet te lang bewaren, want veganistische cakes worden vrij snel hard. Recept via groenteboer, van Carla …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Biologisch

Een heerlijke veganistische taart …  Lees verder »

Het winnende brood bij een wedstrijd en toch zeer makkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Foccacia is een van de meest geliefde broodsoorten in italie. heel erg lekker dus …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Voor: 2 broden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

700 gr bakkersbloem 25 gr verse gist 4.25 dl lauw water 1 dl olijfolie 2 tl zout …  Lees verder »

P.P.370 kcal. voor de variatie kun je de olijven en tomaat achterwege laten en 3 el groene pesto doorheen stamppen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Zelf geitenkaas maken! Eenvoudig en niet zo duur. Het enige dat je nodig hebt is een beetje geduld. Als je niet zo van de typische geitensmaak houdt, kan het ook met koeienmelk:-) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Danerolle croisssantdeeg (blikje) 4 grote stronken witlof 2 eieren bekertje creme fraiche paar takjes verse bieslook pakje tofu stuk fetakaas italiaanse pizzakruiden paprikapoeder peper en zout Margarine om in te vetten  …  Lees verder »

Weer zo`n lekkere vegetarische heerlijkheid. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten Met tahoe/tofu …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Slanke keuken

Mediterraan rijstgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Lekker met stevig volkorenbrood. P.P. 275 kcal. …  Lees verder »

Top