1. Home
  2. Community
  3. mfknol
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Ossobuco,zoals ik het in Italie heb leren maken,van goede leermeesters (moeders van onze vrienden) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Een andere versie van tiramisu met limoncello en citroen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Weer eens wat anders.. Pikante stamppot, wij vinden hem superlekker!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Heerlijke verschillende soorten sla met zalm, crabstukjes en garnalen …  Lees verder »

Heerlijke, gezonde salade voor 's zomers! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

8 eidooiers 2 blikjes gecondenseerde melk van 397 gr. per stuk 5 limoenen, schil geraspt(beetje apart houden voor decoratie) en uitgeperst 500 ml. slagroom Bodem; 500 gr. digestive biscuits 200 gr. boter, gesmolten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Columbus ontdekte de aardappel, maar voor die tijd deed men alles met pastinaak …  Lees verder »

Groot succes verzekerd! Twaalf verschillende soorten hapjes om in te bijten! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze strüdel wordt op de klassieke manier gemaakt. Het vormen van het deeg lijkt een lastig klusje maar is eenvoudiger dan het lijkt. Het resultaat is absoluut de moeite waard! …  Lees verder »

Mmmmmmmmmmm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Ongelooflijk lekker recept dat ik al regelmatig heb klaargemaakt. In plaats van rozemarijn kan je ook salieblaadjes gebruiken. Lamsvlees is praktisch het hele jaar door lekker en hoewel lamsvlees in de vroege lente heerlijk mals is, is mei een van de beste maanden, het aroma, karakter en textuur van het lamsvlees zijn meer ontwikkeld. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal
Top