1. Home
  2. Community
  3. metata
  4. Kookboek Jamie
Kookboek "Jamie"

Bereidingswijze Als je snapt hoe je een ongelofelijke tomatensalade maakt, begrijp je ook hoe je een goede tomatensalsa maakt. Het enige verschil is dat je bij een tomatensalade zoekt naar balans, terwijl een salsa wat uitgesprokener van smaak mag zijn. In essentie heb je lekkere tomaten nodig, zout om de smaak te intensiveren, een scheutje azijn, een flinke kneep citroen- of limoensap, een tuinkruid of tuinkruidenmengsel voor de geur en wat Spaanse peper voor wat pit op de achtergrondů of gewoon vol in je mond! Al die dingen kun je in deze salsa naar smaak aanpassen. Het maakt van een eenvoudige geroosterde kip of varkenskarbonade, of een stuk zwaardvis of tonijn van de barbecue een absoluut smaakfeest. Verdomd spannend spul en in een vloek en een zucht klaar. …  Lees verder »

Top