1. Home
  2. Community
  3. metata
  4. Kookboek Marokkaans
Kookboek "Marokkaans"

Lekkere dip van te voren klaar te maken. Komt uit Epicurious, 38 lezers geven aan het vaker te maken http://www.epicurious.com/recipes/food/reviews/Roasted-Red-Pepper-Almond-and-Garlic-Dip-108276 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

2 stukken kabeljauwfilet van circa 150 g per stuk (vers of diepvries) 2 eetl. citroensap 150 g dikke yoghurt 3 theel. harissa (pikante kruidenpasta, eventueel uit de Marokkaanse winkel) zout 2 eetl. olie 1 ui 1 teentje knoflook 1 theel. kerrie 1 blikje kikkererwten (circa 400 g) 1 blikje gepelde tomaten in blokjes (circa 400 g) 2 eetl. fijngehakte peterselie  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Couscous met lichtzoete honing-tomaten saus, geitenkaas, walnoot en broccoli …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Een zoetige Marokkaanse tajine. Heeft even tijd nodig om te stoven, maar is verder heel simpel en natuurlijk erg lekker :-) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans
Top