1. Home
  2. Community
  3. metata
  4. Kookboek iets bijzonders
Kookboek "iets bijzonders"

Met deze tarte tatin heb ik altijd succes! …  Lees verder »

Zoet en bitter zijn perfect gecombineerd in deze kleine tarte-tartins met gecarameliseerde witlof en peren. Lekker met blauwe kaas-creme. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Pastinaak, een vergeten groente is weer helemaal actueel. Ik zal deze groente beslist niet (meer) vergeten! Eet je vegetarisch, vervang de bouillon door groentebouillon . Net zo lekker als "mijn" zoete aardappelsoep en toch even weer iets anders.Nb. de pastinaken kunnen enorm in grootte verschillen, afhankelijk van waar of wanneer je ze koopt. …  Lees verder »

Bieflappen (biefstuk) zwarte pepersaus (AMOY) ui paprika (3 kleuren) ma√Įzena azijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Een recept van Jamie Oliver …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Kip met kerrie zoals de oude Romeinen dit bereidden. De oude Romeinen bereidden hun eten al in potten van klei. Het voordeel hiervan is dat je maar heel weinig vet hoeft te gebruiken. Daarom is het dus een heel slanke methode. …  Lees verder »

Scherp-zure Thaise garnalensoep met koriander en citroen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Thais

Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch
Top