1. Home
  2. Community
  3. mcflurrie
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

HEERLIJK! Als je hem een keer zelf hebt gemaakt, lust je nooit meer knoflooksaus uit een flesje! …  Lees verder »

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

De Engelse koninklijke familie eet bij de paardenraces op Ascot bij voorkeur sandwiches die met de volgende ingredienten worden klaargemaakt. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

Deze wrap eet je koud en is ook heel geschikt om mee te nemen naar je werk, voor een picknick of lange fietstocht! …  Lees verder »

* 3 el mayonaise * 2 tl sambal * 1 pak wrap tortillas (4 stuks) * 1 zak rucola (sla, 75 g) * 2 makrelen (a ca. 250 g), vel en graten verwijderd * 2 tomaten, in parten …  Lees verder »

Dit is een heerlijk sangria, anders en heerlijk verfrissend, ideaal op een warme zomeravond. Dit is een andere sangria, heerlijk verfrissend, ideaal voor op een warme zomeravond, als borrel of als aperitief als apiritief …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

6 eieren(M), 200g suiker, 1 eetlepel water, 160g bloem + bloem voor bestrooien, 1 theelepel bakpoeder, boter, 225g aardbeien, 200g witte chocolade, 250g mascarpone, 5 eetlepels rum, 3 eetlepels aardbeienjam. …  Lees verder »

Kleine soesjes gevuld met roomijs en overgoten met warme chocoladesaus …  Lees verder »

Heerlijke stroganoffsaus zoals je die in een goed restaurant krijgt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Russisch

VOOR DE SOEZEN: 1 dl water, mespunt zout, 50 gram boter, 50 gram bloem, 2 eieren, VOOR DE SLAGROOMVULLING: 4 dl slagroom, 25 gram suiker, theelepel vanillesuiker, VOOR HET GLAZUUR: 50 g bittere chocolade . Met melkchocolade worden de soezen zoeter van smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Laten we eerlijk zijn, iedereen is wel een beetje klaar met de standaard pannenkoek-met-appel. Niemand vind m zo na 100 keer echt nog lekker en als je m staat te bakken hangt er zon 1957-sfeer in je keuken. Het is 2011. Met deze simpele aanpassing trek je die appelpannenkoek weer helemaal naar de toekomst en als je m op een first-date voor je (aankomende) vriend of vriendin bakt is het erna gegarandeerd AAN. nota bene: Bij ons thuis heet deze pannenkoek inmiddels ook wel de tandartsen-vakantie-pannenkoek, dus vergeet je tanden niet te poetsen! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijke fetacrème met paprika en knoflook …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Marokkaanse griesmeelkoeken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Twee verschillende Marokkaanse salades …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

30 cl olijfolie 5 teentjes knoflook 1 gedroogde chilipeper 2 eetlepels paprikapoeder 1 koffielepel gemberpoeder 800 g gepelde reuzengamba's 5 eetlepels fijngehakte verse koriander grof zeezout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Marokkaans: een stoofpotje van kip ; de smaak enorm ten goede, de diverse smaken krijgen in de Tajine alle tijd om goed op elkaar in te werken en ze worden in hun eigen kookvocht klaar gestoofd. Het resultaat is overheerlijke en vetarme gerechten. Voor 4 personen; bereidingstijd: 45 min. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Een recept van the nacked chef …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

Een heerlijke lamstagine met een verrukkelijk zoet accent …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans
Top