1. Home
  2. Community
  3. maylynn
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Nagerecht voor 8 pers. Lekker met een geurig kopje koffie, een cappucccino of espresso.....Mag voor het eten nog even in de oven.... van "vifke" …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

1-1 1/2 middelgrote banaan, geprakt5-6 eetl. suiker1 theel. vanille- aroma1 ei220 ge. tarwebloem …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is een van de originele Italiaanse boerenbroden (maar komt niet voor in Toscane waar het regionale PANE ROSCANO zonder zout wordt gemaakt). Als u het met allen boter serveert, kunt u het brood het beste dezelfde dag nog eten: brood van een dag oud kunt u prima gebruiken voor het maken van brucshette en crostini …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Polenta is maisgriesmeel, maar ook het gerecht dat met dit griesmeel gemaakt wordt heet polenta. Heerlijk bijgerecht bij gebraden varkensribstuk (staat ook op mijn pagina) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Het is maar dat je het weet!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Zelf maken van verse pasta …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Pasta all'uovo fatto in casa …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Goedkoop en lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Volkorenbrood,tomatenpuree,peterselie,bieslook,basilicum,tonijn,ui,champions,tomaat en kaas …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Volkoren spaghetti,tonijn in water,1/2 ui, 5 champions,125 gare sperziebonen,1/2 dl tomatensaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Een verrukkelijk brood. Vroeger in de broodmachine, maar die is stuk, dus nu met de hand. Heerlijk. En basilicum van eigen kweek. …  Lees verder »

Heerlijk hartig brood, lekker bij soep, Italiaanse gerechten, of bij een glaasje wijn. Te maken in de broodmachine …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Je kunt ze vullen of als stokbrood bij de maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Heerlijk zelfgebakken knoflookbrood …  Lees verder »

Benodigdheden: 2 kilo tomaten 1/2 kilo sjalotten, kleinhakken 30 gram mosterdzaad 10 gram piment of allspice 500 gram suiker 25 gram zout 1/2 afgestreken theelepel peper 5 deciliter rozemarijnazijn (of gewone met los takje rozemarijn erin …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Nu de tomaten lekker gerijpt zijn is het tijd om dit heerlijke slanke soepje te maken. Snel klaar en erg gezond. Als er geen mooie rijpe tomaten zijn dan kun je ook gepelde tomaten uit blik gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Griekse knoflooksaus met maar 15 kcal per eetlepel. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Vers en aangemaakt met vinaigrette een eenvoudig voorgerecht.Ook als onderdeel van een koud buffet, in Caponata of in een smakelijke saus. Ca. 24 kcal p.p. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Zout is niet zo goed voor je, maar met deze kruidenzout maak je je eten net zo lekker. Misschien wel lekkerder! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands
Top