1. Home
  2. Community
  3. masclar
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Energie: 440 kCal | 1850 kJ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Energie: 440 kCal | 1850 kJ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Een scandinavisch aandoend voorgerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Scandinavisch

500 gr. tilapiafilet 300 gr. sugarsnaps schoongemaakt sap van een halve citroen zout peper 2-3 el. roerbakolie 2 rode uien in dunne partjes 4-6 el zoete Oosterse chilisaus 1-2 el. sojasaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Verrassend toetje van chocolademousse en verse gember …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Varkenshaasje (in plakjes gebakken) in een lekkere saus van mosterd, roomkaas, wijn en kruidenbouillon …  Lees verder »

Koude Voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Oliesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

1 kleine rode peper, sap van 1 limoen, 1 theelepel suiker, 1 theelepel japanse sojasaus, 2 eetlepels thaise vissaus, 250 gram gerookte kipfilet in blokjes, 2 serehstengels ( of reepjes limoenschil ), 2 bosuitjes, in dunne ringetjes, ? rode ui heel fijn gesnipperd, 2 eetlepels verse munt, fijngehakt, 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt, ? krop romaanse sla of lollo verde, 50 gram veldsla. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

4 pangasiusfilets a 125 gram - 200 ml koelvers sinaasappelsap - zout en versgemalen zwarte peper - 4 eetlepels bloem - 4 eetlepels olijfolie - 1 ui - 2 eetlepels grove mosterd - 1/2 eetlepel suiker - 2 eetlepels verse dille fijngehakt - allesbinder …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Gerookte forelterrine of gerookte forelmousse …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Dit is nu echt wat je noemt een 'haute cuisine' recept! Wikkel de tilapiafilet in een jasje van ontbijtspek en het grote genieten kan beginnen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

2 roodbaarsfilet - 1 el citroensap - 2 el pijnboompitten - 2 el groene pesto - 1 potje creme fraiche - 4 el gesnipperde basilicum - zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Hoewel rode poon in te delen is onder de `vette` vis, blijft het nog steeds een super-light en super-lekkere vis …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Zwarte bonen, veelal afkomstig uit Brazilie (feijao), zijn niet helemaal zwart, maar hebben een klein wit oogje. Ze zijn te koop bij de goed gesorteerde supermarkt, reformwinkel of 'Turkse' winkel.Bron: De keuken van de krant …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Vegetarisch

Een overheerlijke en simpele saus om te dippen met rivierkreeftjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Zalige zalm omwikkeld met Parmaham geserveerd met linzen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Ik at dit in de provence, toen ik bij mijn zus Monique op bezoek was. Zij maakt het regelmatig als voorafje bij haar table d'hôtes. In plaats van avocado is het ook heerlijk met paprika, komkommer en/of tomaat. Dan is het zeer geschikt als borrelhapje. In plaat van garnalen kunnen ook rivierkreeftjes gebruikt worden. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top