1. Home
  2. Community
  3. marymarinus
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

TOP-recept. Heel gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Fantastisch recept voor als je gasten krijgt. Mij werd direct het recept gevraagd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Echt een heel bijzonder en lekker SUPER ITALIAANS gerecht van Topkok Mario. Dit gerecht vonden onze vrienden helemaal geweldig en gingen met het recept de deur uit. Leuk dus!!. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een aanrader! De visfilet (in mijn geval kabeljauwhaasje) gaat rauw in de ovenschaal. Met iets aangebakken champignons en een heerlijke paprikaroomsaus in de oven. Het resultaat: een verrukkelijke, smaakvolle vis met een SUPER saus. Dit gaan we zeker heel vaak eten! Wie denkt dat de saus te heftig is t.o.v. de vis neemt de helft van alle ingrediënten voor de saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Hongaars

Heerlijk onderdeel van Spaanse tapas; komt uit Albert Heijn eetboekenreeks Amuses …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Om zo in te bijten; zo lekker zien deze kippenvleugeltjes er uit. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Een heerlijk romig potje....  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Kijk ook eens op mijn webgroep werken_met_bladerdeeg voor lekkere andere recepten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 moten tonijnfilet van 125 g alternatief: botervis, zwaardvis 3 eetlepels Japanse sojasaus 250 g sperziebonen 5 eetlepels (roerbak)olie 1 citroen 1 rode peper 2 bosuitjes 75 g waterkers 150 g worteljulienne of geraspte wortel 4 eetlepels seroendeng Alternatieve vissoort(en) Zeeduivel Zwaardvis …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een echt Frans cafemenu met heerlijke Provencaalse groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Deze maaltijdsalade is heerlijk op warme dagen. Lekker meenemen naar het strand samen met een flesje wijn. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Ik kwam dit gerecht tegen in de nieuwste special van Good Food (NL editie) Kerst en toen viel het mij al op. Vandaag kreeg ik het Engelse kookblad Easy Cook binnen waar een recept mij echt opviel. Grappig, want dat was dus het recept wat ik ook in de Kerstspecial van Good Food tegen kwam. Nou dan moet het wel goed zijn. Hier dus de Nederlandse versie. Het is heel simpel. Het staat overigens als Kerstmaaltijd genoteerd, maar volgens mij kan je het eten wanneer je dat maar wilt. …  Lees verder »

4 tortilla`s 500 g diepvries bladspinazie 2 el zwarte olijven zonder pit 150 g feta 1 el olijfolie 1 el honing 1 el paprikapoeder versgemalen peper zout 2 el pijnboompitten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Eigen foto, met tzaziki, koosalade en tomatenrijst. Een blijvertje hier. Een feestmaal!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Een heerlijk recept, redelijk lijnvriendelijk en het ziet er erg aantrekkelijk uit. …  Lees verder »

1 volledige kip in stukken 50 g spekreepjes 1,5 dl droge witte wijn 250 g gehakte tomaat 250 g wortelen, in blokjes 250 g paprika mix, in blokjes 250 g courgette, in blokjes 1 rode piri-piri of Spaans pepertje, van pitjes ontdaan en fijngesneden 1 knoflookteentje, geperst sap van 1 limoen olijfolie zwarte peper, gemalen kipkruiden  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Heerlijke scampi in een zachte saus met tomaatjes en basilicum. Kleinere porties kunnen als voorgerechtje. Een echte aanrader - iedereen die het proefde is het erover eens!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een heerlijk kruidig gerecht met een lekkere saus Serveren met witte rijst …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks
Top