Heerlijk in filodeeg verpakt met Cheddar, Ricotta, uitjes, knoflook en champignons. Echt leuk om deze tapas is uit te proberen. … Lees verder »
- 30-60 min.
- Spaans
Heerlijk in filodeeg verpakt met Cheddar, Ricotta, uitjes, knoflook en champignons. Echt leuk om deze tapas is uit te proberen. … Lees verder »
TOP-recept. Heel gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Fantastisch recept voor als je gasten krijgt. Mij werd direct het recept gevraagd. … Lees verder »
Echt een heel bijzonder en lekker SUPER ITALIAANS gerecht van Topkok Mario. Dit gerecht vonden onze vrienden helemaal geweldig en gingen met het recept de deur uit. Leuk dus!!. … Lees verder »
Een aanrader! De visfilet (in mijn geval kabeljauwhaasje) gaat rauw in de ovenschaal. Met iets aangebakken champignons en een heerlijke paprikaroomsaus in de oven. Het resultaat: een verrukkelijke, smaakvolle vis met een SUPER saus. Dit gaan we zeker heel vaak eten! Wie denkt dat de saus te heftig is t.o.v. de vis neemt de helft van alle ingrediënten voor de saus. … Lees verder »
Heerlijk onderdeel van Spaanse tapas; komt uit Albert Heijn eetboekenreeks Amuses … Lees verder »
Dit is voor mij echt een blijvertje, heerlijke salade met verschillende smaken. … Lees verder »
Om zo in te bijten; zo lekker zien deze kippenvleugeltjes er uit. … Lees verder »
Een heerlijk romig potje.... … Lees verder »
Kijk ook eens op mijn webgroep werken_met_bladerdeeg voor lekkere andere recepten. … Lees verder »
4 moten tonijnfilet van 125 g alternatief: botervis, zwaardvis 3 eetlepels Japanse sojasaus 250 g sperziebonen 5 eetlepels (roerbak)olie 1 citroen 1 rode peper 2 bosuitjes 75 g waterkers 150 g worteljulienne of geraspte wortel 4 eetlepels seroendeng Alternatieve vissoort(en) Zeeduivel Zwaardvis … Lees verder »
Een echt Frans cafemenu met heerlijke Provencaalse groenten. … Lees verder »
Kip met spek, boursin en champignons in Bladerdeeg is een ontzettend lekker voorgerecht.Echt een aanrader ! … Lees verder »
Deze maaltijdsalade is heerlijk op warme dagen. Lekker meenemen naar het strand samen met een flesje wijn. … Lees verder »
Ik kwam dit gerecht tegen in de nieuwste special van Good Food (NL editie) Kerst en toen viel het mij al op. Vandaag kreeg ik het Engelse kookblad Easy Cook binnen waar een recept mij echt opviel. Grappig, want dat was dus het recept wat ik ook in de Kerstspecial van Good Food tegen kwam. Nou dan moet het wel goed zijn. Hier dus de Nederlandse versie. Het is heel simpel. Het staat overigens als Kerstmaaltijd genoteerd, maar volgens mij kan je het eten wanneer je dat maar wilt. … Lees verder »
4 tortilla`s 500 g diepvries bladspinazie 2 el zwarte olijven zonder pit 150 g feta 1 el olijfolie 1 el honing 1 el paprikapoeder versgemalen peper zout 2 el pijnboompitten … Lees verder »
Eigen foto, met tzaziki, koosalade en tomatenrijst. Een blijvertje hier. Een feestmaal!! … Lees verder »
Een heerlijk recept, redelijk lijnvriendelijk en het ziet er erg aantrekkelijk uit. … Lees verder »
1 volledige kip in stukken 50 g spekreepjes 1,5 dl droge witte wijn 250 g gehakte tomaat 250 g wortelen, in blokjes 250 g paprika mix, in blokjes 250 g courgette, in blokjes 1 rode piri-piri of Spaans pepertje, van pitjes ontdaan en fijngesneden 1 knoflookteentje, geperst sap van 1 limoen olijfolie zwarte peper, gemalen kipkruiden … Lees verder »
Heerlijke scampi in een zachte saus met tomaatjes en basilicum. Kleinere porties kunnen als voorgerechtje. Een echte aanrader - iedereen die het proefde is het erover eens!! … Lees verder »
Een heerlijk kruidig gerecht met een lekkere saus Serveren met witte rijst … Lees verder »