1. Home
  2. Community
  3. maryh
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Je bent gewaarschuwd!! Maak niet te veel, want het is best machtig …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Ik wacht wel tot hij klaar is...mmmmmm Weer een lekkere appeltaart variant …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

1 pak zelfrijzend bakmeel 1,5 kg verse pruimen 200 g gedroogde pruimen 200 g gedroogde vijgen zakje geschaafde amandelen geraspte citroenschil sap van een halve uitgeperste citroen 3 el wodka (of een andere niet zoete sterke drank) …  Lees verder »

Let op: blijkbaar kloppen de verhoudingen niet. Zie reacties bij dit recept! …  Lees verder »

Een van de variaties uit mijn grote emmer vol pruimen.... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een TOP recept voor een heerlijk uitgebreid diner. Maar dit lust ik door de weeks ook wel met een heerlijke salade of sperzieboontjes. Alleen de foto zegt al genoeg hoe de aardappeltjes zullen smaken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Zo'n zalige schotel die je lekker met dit mooie weer ,voordat je naar je werk gaat alvast kan maken. Als we thuis komen hoeven we alleen het flesje rose nog te ontkurken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

800 g. speklappen zonder zwoerd 4 fijngesneden sjalotjes 250 g. Oosterse roerbakgroenten 4 eetlepels Japanse ketjap 2 eetlepels gembersiroop 1 uitgeperst teentje knoflook 3 lente-uitjes (gesneden) 1/2 theelepel sambal oelek 1 eetlepel citroensap 2 theelepels suiker 2 eetlepels olie om te bakken …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

Dit recept was echt de TOPPER van de week hier thuis. De combinatie met de kip en de saus is echt verrukkelijk. Ik denk dat o.a. kinderen dit helemaal geweldig vinden! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Salade van varkenshaas met sperzieboontjes en een rozemarijn-honing dressing. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Met bieslookbloemen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijke (wal)notentaart uit de keuken van mijn oostenrijkse vriendin. In dit recept gebruik je praktisch geen bloem! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Oostenrijks

Dit is lekkkkkkerrrrrrrrrr!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Het favorite dessert van velen; maar al te vaak fout bereid! Dit recept is zonder suiker!!!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Als je weinig tijd hebt maar je visite toch met iets supers wilt verassen, of als je niet zo'n ervaren kok bent is dit een super gerecht! …  Lees verder »

Amuse horen tot die hapjes waarvan iedereen zegt: daarvan zou ik nog wel eentje willen. Altijd leuk als je gasten binnen komen en we beginnen met een amuse …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top