1. Home
  2. Community
  3. martinel
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

We kregen gasten en ik wilde een stoofschotel die ik tevoren kon bereiden. Het recept ontstond tijdens het koken. Het werd heerlijk zacht rundvlees in een rode-wijn/paprikasaus met diverse paddenstoelen. Extra lekker omdat hij al een dag tevoren gemaakt was. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

* Lams- of Runder gehakt (500 gram) * Aardappelpuree (1 zakje) * Champignons (1 bakje) * Ui (2 grote) * Champignonsoep (1 pakje) * Doperwten (1 blikje) * Wortel (1 a 2 stuks) * Ei (1 stuk) * Gepelde tomaten (1 blikje) * Tomaten puree (70 gram) * Knoflook (2 teentjes/ 2 eetlepels) * Geraspte kaas * Melk/ water * Boter Extra: * Mais (1 blikje) * Courgette en of Aubergine (1 stuk) * Prei (1 stuk) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Echt leuk om dit te maken bij een meergangen dineetje. De souffleetjes hebben een heel subtiele geitenkaassmaak. De souflees worden gemaakt van prei, zongedroogde tomaatjes, eieren , kruiden en geitenkaas  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een heerlijk Italiaans gerecht, gekregen van een collega …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

4 verse vijgen, 4 stronkjes witlof, een bosje rucola - fijngesneden, 100 g pecannoten - grofgemalen, 2 el olijfolie, peper, zout, 1 pakje geitenkaas - langwerpig rolletje, honing …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

- 1 kilo aardappelen - 5 el olijfolie - 1 el paprikapoeder - 2 teentjes knoflook - zout - peper …  Lees verder »

Een heerlijke variatie op kaassouffle; als deze souffle in de oven staat, gaat een fondue-achtige structuur ontstaan ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

1 smalle aubergine, in 4 plakken zout, peper 200 g tuinbonen, diepvries 2 takjes vers bonenkruid (of 1 tl gedroogd) 1 plak harde geitenkaas van ong. 1 1/2 cm dik, in 4 dikke repen 2 el bloem 1 ei 3 el paneermeel 1 teen knoflook 1-2 el citroensap 2 el olie 2 broodjes, gemaakt met diverse zaden  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eigenlijk zou zo'n recept geheim moeten worden gehouden, zo uitgebalanceerd en lekker! Ik hoopte al dat het smullen zou worden, maar dit was nog beter dan verwacht! Een topper! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Zo'n recept lust iedereen wel. Betrap mezelf wel eens in een restaurant dat ik al heel snel voor een varkenshaasje of biefstuk met een saus van roquefort kan kiezen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Simpel te maken hartig taartje met kant en klaar hartige taartdeeg.Superlekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekker Lekker Lekker …  Lees verder »

De typische smaak van pecannoten is erg aanwezig in deze taart, hou je daarvan dan zit je met deze smaak gebakken! Machtig als nagerecht! …  Lees verder »

Lekker knapperig hapje voor op de tapastafel! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans
Top