1. Home
  2. Community
  3. marron
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zoet, fris, en lekker …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

1 bol knoflook 100 ml olijfolie 1 eetlepel Italiaanse kruiden, fijngehakt 150 g verse roomkaas 1 groot donkerbruin stokbrood, in dikke plakken …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Lekker makkelijk eenpanspotje. 450 kcal. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Gebakken vis met saus dit keer zonder knoflook... heerlijk gerechtje en lekker met rijst en groenten. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Met dit recept hoef je geen tjap tjoy van de Chinees, maak het zelf, veel gezonder en veel lekkerder (zonder vetsin!). Super slank gerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Spinazie op een andere manier. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een lekkeren soep die je gewoon moet maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Het is een bestaant recept maar het proberen waard. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Lekker, voor op je eigengebaken stokbrood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

De nummer 1 voor ons …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het is een belgisch gerecht, gekregen van een vriendin. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Dit recept gebruik ik al jaren. Dit is echt zo lekker en iedereen kan het maken. Kan niet mislukken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Heerlijk flinterdunne uientaart voor bij de lunch, borrel, voorgerecht of bijgerecht bij een stukje vlees. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

500 g Koopmans broodmix wit of bruin 300 ml handwarm water 100 g zachte margarine 200 g geraspte kaas 2-3 uien in ringen gesneden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 kleine rode kool(ca.1 kilo),2 appels(bijv.Elstar),2 el appelstroop,1 el rode-wijnazijn,1 tl kaneelpoeder,2 el allesbbinder,zout. …  Lees verder »

4 kilo mosselen (reken namelijk ongeveer 1 kilo per persoon) 2 uien 2 laurierblaadjes 2 in ringen gesneden preien peper uit de molen 1 in plakken gesneden wortel Een paar takjes selder een scheut droge witte wijn (Muscadet), bier of water …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Een lekker stoofpotje voor het begin van de koude periode …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Als de bloemkool niet meer zo lekker is als in het voorjaar moet je er iets mee doen zoals in deze ovenschotel van bloemkoolroosjes met gehaktsaus. Een echte aanrader! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top