1. Home
  2. Community
  3. marjaerich
  4. Kookboek Koken met de Paas
Kookboek "Koken met de Paas"

Een heldere aspergessoep met een heerlijk bijzondere smaak door toevoeging van een klein beetje sherry. als je een keer asperges eet bewaar dan het kookvocht ( liefst gemaakt van asperges en de schillen voor een sterkere smaak ). je kan dit ook invriezen( kookvocht ) en later gebruiken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Warm amuse hapje met gemarineerde eendenborstfilet en sinaasappeldressing. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Goedkoop en snel

Een aanrader deze salade snel en voor veel personen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Eiersalade gemaakt met dyonmosterd mayonaise en rode ui …  Lees verder »

Versierde cakejes voor de pasen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Weekend maaltijd salade. Lekker voor na de wandeling …  Lees verder »

Frisse salade die goed bij varkens vlees past …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Multi-cultureel

Stoofgerecht met gedroogde vruchten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Pittige rosbief met groene curry saus. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Romige aardappel knolselderij puree …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Verrassingsglas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Gepocheerde kip in groente bouillon. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Super snel nagerecht. Fruit met kaas en koffie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ingrediënten 1 sinaasappel 100 g gewelde abrikozen (zakje à 200 g) 125 g rozijnen 50 g pijnboompitten 2 takjes rozemarijn 1 pak witbroodmix (500 g) 2 eetlepels witte basterdsuiker 1 theelepel gemalen kardemomfruit 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 25 g roomboter poedersuiker uit strooibus …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands
Top