1. Home
  2. Community
  3. marijma
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit lekkere bijgerecht kan je de dag van te voren al klaar maken.Op de avond zelf alleen nog even opwarmen in de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

2 bosuitjes 1 pot vleesfond 1 flesje witbier 2 theel honing 100 gr gezouten pistachenoten peterselie, balicum, peper en zout 3 kophaasjes van 200 gr …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Deze worst maakt jij zelf en het is helemaal niet moeilijk te maken. Zo krijgt jij een unieke smaak die jij nergens anders geproefd heeft. Gaan zelf experimenteren met kruiden combinaties, is leuk te doen en schijf jou bevindingen allemaal op met elk kruiden combinatie een cijfer voor smaak erbij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Eeen beetje van mezelf en een beetje van .... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Verschillende bodems voor hartige taart …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Ontzettend lekker hoofdgerecht, niet zwaar dus ook geschikt als je een beetje op moet letten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijke hachee, ons familierecept, op 21 oktober 2011 100.000 keer bekeken. Ik zie het als een monumentje voor mijn moeder. Ze zou het leuk hebben gevonden dat zoveel mensen van haar hachee genieten. Maak een flinke portie en vries de rest in. Eet smakelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Recept van Sue Lawrence, Sue schreef; dat ze al haar brownies recepten had weggegooid en alleen nog maar deze brownies maakt! Origineel heb je `Dark unrefined muscovado sugar` nodig maar met de Nederlandse donkerbruine basterd is het ook te proberen. De meeste brownies bevatten noten maar deze niet, simpele reden de kinderen van Sue Lawrence lusten geen noten! Maar je kunt als je wil natuurlijk noten toevoegen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

DEEG: 250 gram zelfrijzend bakmeel * 250 gram witte basterdsuiker * 100 gram boter * 1 ei * 1 zakje vanillesuiker * snufje zout * VULLING: 4 appels * 100 gram rozijnen * kaneel * vanillesuiker * BANKETBAKKERSROOM: 2 eierdooiers * 2 zakjes vanillesuiker * 40 gram kristalsuiker * 25 gram bloem * 1/4 liter melk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

~Maar dan zelf bakken~ (Dit recept is goed voor 12 tortilla's) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Een heerlijk slank borrelhapje. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

1 ui1 teentje knoflook1 eetl. olijfolie? pot pindakaas (175 g)1 potje kippenbouillon met kip (voor 1 liter)1 eetl. bakgember2 eetl. ketjap manis1 eetl. keukenstroop? eetl. sambal oelekzoutcitroensap …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Antiliaans

Geurige bonensoep: een heerlijke traktatie op een winterse dag. (Bron: Libelle 7-2005) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Deze heerlijke schotel is een recept op basis van een recept uit een krantje van Super de Boer. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Ovenschotel met prei en aardappelpuree …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het recept is erg simpel, maar als je er net als mijn papa een hoop liefde in stopt worden ze nog veel lekkerder!!!!! Dit recept is voor 10 stuks en je maakt ze met bladerdeeg! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een Amerikaans recept voor bananencake. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

1 kleine oranje pompoen 2 bouillonblokjes (kip) 5 kruiden poeder 1 tl verse geraspte gember 1 el noten 1 el uitgeperste citroen 2 tl sherry gehaktballetjes 1/3 kopje room of kokosmelk stuk of 5 gedroogde abrikozen 1 teentje knoflook 2 tl suiker …  Lees verder »

Leuk als traktatie voor een verjaardag. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top