1. Home
  2. Community
  3. marieke113
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Mix recept van meerdere Canneloni recepten. **LET OP** Geen bechamelsaus nodig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Ik denk dat zelfs kinderen die geen andijvie lusten hier gek op zijn. Behalve het wijntje dan natuurlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

We hadden een aantal weken terug logé die vertelde van de super lekkere canneloni die hij altijd at als voorgerecht toen zijn vrouw en hij nog op vakangie gingen naar Spanje. Ik heb op zijn aanwijzingen geprobeerd deze canneloni na te maken. Hij vond het er precies op lijken en vond het heerlijk. In de canneloni heb ik naast het gehakt ook chorizo en gerookt paprikapoeder verwerkt. De saus bestaat uit een tomaten-paprikasaus en om het geheel af te maken een bechamelsaus met manchego-kaas. NB Gebruik in plaats van canneloni's eens verse lasagnevellen uit het koelvak. Minder werk en veel sneller klaar ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Van het Smulweblid Alidada maak ik vaak haar gerecht "Mozzarella Beef Florentine". Een overheelijke ovenschotel met spinazie, mozzarella en gehakt. Omdat we het zo lekker vinden ben ik gaan experimenteren met lasagne. We hebben gesmuld. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Nu eens een moussaka die niet zo lang duurt! Oké, over het algemeen geldt: hoe langer iets pruttelt hoe lekkerder, maar ja, we hebben allemaal wel eens wat minder tijd. En echt, deze moussaka is ook heel erg lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Het verhaal gaat dat dit gerecht als afrodisiacum werkt, of het nou waar is of niet; het is in elk geval heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Indonesisch bijgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Indonesisch bijgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Indonesisch bijgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Indonesisch bijgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Indonesisch bijgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

125 gr. zelfrijzend bakmeel zout, peper 1 grote ui 2 tenen knoflook 1 rode peper 400 gr. sperziebonen of kouseband 250 gr. champignons 400 gr. aardappelen 500 gr. kipilet 3 el. olie 1 el. (Surinaamse) kerriepoeder 3 dl. kippenbouillon 1 zakje santen (Conimex) 1 el. sojasaus citroensap. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Lekker anders …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Bron:Nigella Lawson …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Lekker vleesgerecht uit de oven. Supersnel en superlekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Indonesisch pittig rundvlees gerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Mijn recept komt oorspronkelijk uit het Indonesisch kookboek van Beb Vuyk, ik het het recept iets aangepast! Ik zet dit altijd op tafel als ik een rijsttafel serveer, altijd een succes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Italiaanse vegetarische pasta met spinazie en verschillende soorten kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top