1. Home
  2. Community
  3. mariavam
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een grote meditteraans getinte salade met een kruidige dressing …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Heerlijk frisse maaltijdsalade!!! …  Lees verder »

Om je vingers er bij op te eten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Altijd handig om in huis te hebben. Wij maken in een keer een grote hoeveelheid om vervolgens in zakken te doen (niet eerst bakken) elk met 6-8 loempia's, en in de diepvries. Deze hoeveelheden moeten ongeveer 20 loempia's maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Mosterdsoep …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk borrelhapje!!Of als voorgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Heerlijk zomaar even tussendoor of als bijgerecht.zo simpel maar zo smakelijk.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

40 g boter 1 ui, fijngesneden 1 wortel, in plakjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 rode peper, fijngesneden 1 kg verse tomaten, in stukken 1 blaadje laurier 1 takje tijm …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

2 wortelen 2 stengels bleekselderij 1 ui 1 knoflookteen 250 g champignons bosje peterselie stukje rauwe ham (ca. 50 g) 2-3 el olijfolie 250 g rundergehakt 200 g tomaten uit blik 1 dl rode wijn 1 flinke el tomatenpuree mespunt geraspte nootmuskaat zout en peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1/4 kop bloem 1 tl zwarte peper 250 g kipfilet 2 el olijfolie 2 teentjes knoflook 1 grote ui 1 rode paprika 1 courgette 1 kop zilvervliesrijst 1 blik gepelde tomaten 5 dl kippebouillon 1/2 kop diepvrieserwten 1 el fijngehakte basilicum 1 el fijngehakte peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

4 eieren 3 el zonnebloemolie 2 sjalotjes, fijngesneden zout cayennepeper 1 el tomatenpuree 1 el witte wijn-azijn 1 el suiker 2 dl tuinkruidenbouillon …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

100 g basmatirijst 2 el olijfolie 1 ui in dunne ringen 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 el geraspte gemberwortel 2 el kerriepoeder 2 preien in dunne ringen 2 worteltjes in dunne reepjes 2 l kippenbouillon 300 g kipfilet in lange dunne reepjes 1 1/4 l slagroom 3 el fijngesneden koriander zout peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

1 l kippebouillon 1 grote ui 1 el boter 1 kg tomaten (evt. groot blik gepelde tomaten) 1 el tomatenpuree 2-3 tl maizena 1 stukje wit van een prei (ca. 10 cm) 1 scheutje azijn 1 tl suiker 1 scheutje ketjap manis peper zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

420 Kcal per stuk …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

200 g bloem 100 g boter 100 g gerookte zalm 3 eieren 1/4 l creme fraiche 2 el fijngehakte bieslook versgemalen peper zout …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

25 g paneermeel 25 g parmezaanse kaas, geraspt 1 1/2 el fijngesneden peterselie 1 el olijfolie zout peper 2 kleine kipfilets 1/2 el Dijon mosterd 2 el droge witte wijn voor de saus: 1 el olijfolie 1 sjalotje, fijngesneden 100 g champignons, in schijfjes 3 el droge witte wijn 1 1/2 dl hete groentenbouillon evt. 1 tl maizena 3 el creme fraiche 1/2 el moster zout peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een snel en feestelijk recept, bijzonder door de dragon …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

2 uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper 500 gram doorregen runderlappen in blokjes olie trassie 2 eetlepels bruine suiker halve theelepel koenjit ketoembar djinten djahe peper zout 3 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels citroensap …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch
Top