1. Home
  2. Community
  3. marianneouwerkerk
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

December lekkernijen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Voor 60 stuks 150 gram boter of margarine 150 gram donkere basterdsuiker 2 eieren 250 gram bloem, gezeefd zout 100 gram hazelnoten, fijngehakt 1 theelepel anijszaad, fijngewreven 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel gemalen kaneel extra nodig: ingevette bakplaat  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Leuk om dit uit te proberen voor een exclusief etentje. Lekker met verse knoflook en verse rozemarijnnaaldjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Recept van het kruidenvrouwtje Klazien uit Zalk …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Regionaal

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

5plakjes bladerdeeg 500gr.prei 20gr.boter 3 eieren 2dl.room zout en peper 125gr.geraspte belegen kaas 75gr.gekookte ham …  Lees verder »

Een appeltaart gemaakt op de bakplaat oftewel "plaatkoek …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Een dunne bami …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Een overheerlijke goulash die we serveren met pasta ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Van zeer sterke thee (Earl Grey) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

Deze ijsthee heb ik zelf bedacht vandaag. Met deze hitte een tractatie: echt heel lekker en fris! …  Lees verder »

Zwaardvis is een lekkere en stevige vis, die heerlijk is op de barbecue. De Salmorigliosaus wordt op Sicilie voor vrijwel alles gebruikt wat op de barbecue terecht komt: vis, vlees en gevogelte …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chileens

Kleine moeite groot succes! …  Lees verder »

Een lekkere Cajun Bonensoep uit New Orleans met weinig calorieen dus nog lijnvriendelijk ook. Het is een maaltijdsoep. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Mix voor cajun, creoolse kruidenmix en garam masala. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Bijzonder recept dat U eens moet proberen (eenvoudige bereiding) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Russisch

Custardsaus voor bij (warme) fruittaart, of voor bij trifles …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Voor een crumble kan vrijwel elke fruitsoort gebruiken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels
Top