1. Home
  2. Community
  3. mariank
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Gestoofde witlof met bacon en port …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een snelle voedzame doch smakelijke schotel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 1/4 kg aardappels zout peper 1 rookworst 500 g koolraap 10 zongedroogde tomaatjes op olie 40 g boter 1 1/2 dl melk 50 g spekreepjes 1-1 1/2 el grove mosterd 2 zakjes rucola (30 g) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

? 1 eetlepel (olijf)olie ? 200 g Provencaals gekruide runderreepjes ? 2 zakjes puree a la minute (pak a 3 zakjes a 58 g, Maggi) ? 450 g spinazie (diepvries) ? 3 eetlepels gemalen oude kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Lekker gerecht voor bij wild. Een bedje onder een hertebiefstuk b.v …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Javaanse gestoofde runderlappen. Zaaaaalig!!! volgens een reactie in mijn gastenboek. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Een snelle ovenschotel met prei en roomaardappeltjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

"Boletes rellenos", er bestaat een eindeloos aantal variaties met gevulde paddestoelen, maar ik heb nooit zulke bijzondere en smakelijke als deze geproefd. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Mmm... heerlijk zachte mosterdroom …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

1 kiprollade van 6 ons, wat margarine om in te braden, handvol champignons,3 el creme fraiche, 1 el grove mosterd, 1/2 tl aardappelzetmeel, 2 el fijngeknipte basilicum, peper, zout, evt. knoflook …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het bijzondere aan dit recept, want er zijn er natuurlijk al vele van op Smulweb, is dat de varkenshaas minstens 24 uur marineert in wijn met onder andere jeneverbessen en laurier, hierdoor krijgt het vlees een heel bijzondere smaak, die neigt naar wild. In de saus zitten bovendien lekker veel cantharellen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijk recept voor lamsbout en je staat niet lang in de keuken. Ik heb het bij het Ultieme recept geplaatst, ik moest er overigens wel lang over nadenken, omdat het zo makkelijk te maken is en eigenlijk altijd lekker is. Ik maak het redelijk vaak, ook voor gasten en het is altijd een succes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Rundvleesreepjes in rode wijnsaus met verse pasta. (recept uit het regionaal dagblad) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

350 gr bruine bonen - 2 l water - 3 kruidnagels - 2 laurierbladeren - 50 gr boter - 2 uien - 2 preien - 1 el kerrie - 3 el tomatenpuree - 3 el fijngehakte selderie - 1 rookworst van 250 gr - 150 gr gehakt half-om-half - 3 el paneermeel - zout peper - nootmuskaat …  Lees verder »

 …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Deze schotel is met gehakt maar ik heb ook een heerlijke vegetarische suggestie! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Pasta met venkel en garnalen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top