Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. marcdepester
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Recept komt uit een oud kookboek van Oma …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ook ík heb wel eens van die dagen dat ik weinig tot geen inspiratie heb Ik had zin in een stamppot en kwam op Internet dit recept tegen met precies de ingrediënten die ik nog in huis had. Ik heb het een klein beetje aangepast maar de eer gaat deze keer naar  'Leuke Recepten'.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Een heerlijk gerecht uit de slowcooker, lekker met rijst of pasta. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Lekker pikant Smullen uit de Italiaanse keuken met kip en gamba's in de hoofdrol. Vers van de visboer zijn ze natuurlijk het allerlekkerst, maar diepvries zijn ze ook heel goed te doen, zeker die je zelf moet scheppen bij de Appie H. .. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Alle spruitjes op een stokje  gemarineerd in Indische kruiden zoals bij vlees of kip maar dan dus als spruitje zijnde .met pindasaus  heerlijk ! ik ben gek op spruitjes en heb daarom dit bedacht voor bij de rijstafel, of als snack,net wat je wilt.wij vonden ze heerlijk en zelfs iemand die niet van spruitjes houdt sputterde eerst tegen en at  ze na t proeven toch  helemaal op.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

December staat ieder jaar weer in het teken van gezelligheid, van samen aan tafel genieten van de lekkerste zelfgemaakte lekkernijen. Maak er met deze gevulde kalkoen en smaakvolle bijgerechten van de Big Green Egg één groot feest van. De bijgerechten kunt u allemaal van tevoren bereiden. Geniet samen van een aperitief en als de kalkoen eenmaal gaar is kan het feest beginnen!  …  Lees verder »

Kastanjetaartjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Portobello in bladerdeeg …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Dit dessert is eenvoudig te maken, snel klaar en het smaakt verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Wilt u Beer Can Chicken maken? Dan maakt u het zichzelf extra makkelijk met een Beer Can Chicken Rack. Deze standaard is een stevige basis voor het bierblikje en de kip! Ralph de Kok, Nederlands BBQ Kampioen 2010, creëert elke maand een Menu van de Maand. Schrijf je in en ontvang dit menu, exclusief voor Big Green Egg fans,elke maand in je mail! …  Lees verder »

Deze variant op de klassieke tarte tatin bevat de goddelijke combinatie van gekarameliseerde peer, walnoot en blauwschimmelkaas. …  Lees verder »

Is het aspergeseizoen weer aangebroken? Je kunt er veel meer mee dan dit witte goud op de klassieke manier bereiden. Gril ze eens voorgekookt op de Big Green Egg. Een perfecte match in combinatie met de speenbig, tuinbonen en krieltjes! …  Lees verder »

Dit recept lijkt misschien ingewikkeld door de grote hoeveelheid aan ingrediënten. Het merendeel hiervan is echter bestemd voor de rub, de saus, dressing en marinade. De low & slow bereiding is heel eenvoudig. …  Lees verder »

Strand na storm: Op aardappelrasp gebakken rode mulfilet met schaal- en schelpdieren Dit ultieme zomerse gerecht is een ode aan het strand en draagt de bijnaam 'Strand na de storm'. …  Lees verder »

Gamba's lenen zich bijzonder goed om te konfijten. Door de mango krijgt dit voorgerecht bovendien een heerlijk frisse smaaknuance. …  Lees verder »

Kip Teriyaki met Mie is een heerlijk oosters gerecht dat gezond is en binnen enkele minuten op tafel staat! Ideaal als je niet zo veel tijd hebt en toch iets verrassends wilt serveren. Eet smakelijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Afgelopen woensdag als vooraf bij een dineetje gemaakt. Viel erg in de smaak. Gerookte eendenborst kun je met veel combineren, maar deze combinatie vonden we wel erg lekker. Bij het bladeren in mijn kookboeken kwam ik op het idee om dit te doen. Een gewone zoete saus trok mij niet zo aan, dus wat kruiden toegevoegd. Het was echt een succes. De plakjes eendenborst , die ik altijd in pakjes koop, verwarm ik altijd even in de koekenpan voor het opdienen. De smaak van de eendenborst komt dan beter tot zijn/haar recht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top