1. Home
  2. Community
  3. marcdepester
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Ik had er eentje gebakken voor de kerstdagen, maar hij bleek zo lekker dat er twee dagen voor kerst nog maar een klein stukje over was....dus nog snel een nieuwe gemaakt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Voor deze aardbeienmousse is gelatine gebruikt. Vegetariërs kunnen agar agar gebruiken.Je kunt de mousse al een dag tevoren maken. Heerlijk als je gasten krijgt. De aardbeien heb ik gemarineerd in aardbeienlikeur. Maar in plaats hiervan kun je ook sinaasappellikeur of limoncello gebruiken. Ook heel lekker. Wil je geen alcohol  gebruiken neem dan bijvoorbeeld vlierbessenlimonadesiroop. Verrassend lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijke gehaktballetjes die je ook kunt serveren op een verjaardag. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Recept komt uit een oud kookboek van Oma …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ook ík heb wel eens van die dagen dat ik weinig tot geen inspiratie heb Ik had zin in een stamppot en kwam op Internet dit recept tegen met precies de ingrediënten die ik nog in huis had. Ik heb het een klein beetje aangepast maar de eer gaat deze keer naar  'Leuke Recepten'.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Een heerlijk gerecht uit de slowcooker, lekker met rijst of pasta. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Lekker pikant Smullen uit de Italiaanse keuken met kip en gamba's in de hoofdrol. Vers van de visboer zijn ze natuurlijk het allerlekkerst, maar diepvries zijn ze ook heel goed te doen, zeker die je zelf moet scheppen bij de Appie H. .. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Alle spruitjes op een stokje  gemarineerd in Indische kruiden zoals bij vlees of kip maar dan dus als spruitje zijnde .met pindasaus  heerlijk ! ik ben gek op spruitjes en heb daarom dit bedacht voor bij de rijstafel, of als snack,net wat je wilt.wij vonden ze heerlijk en zelfs iemand die niet van spruitjes houdt sputterde eerst tegen en at  ze na t proeven toch  helemaal op.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

December staat ieder jaar weer in het teken van gezelligheid, van samen aan tafel genieten van de lekkerste zelfgemaakte lekkernijen. Maak er met deze gevulde kalkoen en smaakvolle bijgerechten van de Big Green Egg één groot feest van. De bijgerechten kunt u allemaal van tevoren bereiden. Geniet samen van een aperitief en als de kalkoen eenmaal gaar is kan het feest beginnen!  …  Lees verder »

Kastanjetaartjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Portobello in bladerdeeg …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Dit dessert is eenvoudig te maken, snel klaar en het smaakt verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Wilt u Beer Can Chicken maken? Dan maakt u het zichzelf extra makkelijk met een Beer Can Chicken Rack. Deze standaard is een stevige basis voor het bierblikje en de kip! Ralph de Kok, Nederlands BBQ Kampioen 2010, creëert elke maand een Menu van de Maand. Schrijf je in en ontvang dit menu, exclusief voor Big Green Egg fans,elke maand in je mail! …  Lees verder »

Deze variant op de klassieke tarte tatin bevat de goddelijke combinatie van gekarameliseerde peer, walnoot en blauwschimmelkaas. …  Lees verder »

Is het aspergeseizoen weer aangebroken? Je kunt er veel meer mee dan dit witte goud op de klassieke manier bereiden. Gril ze eens voorgekookt op de Big Green Egg. Een perfecte match in combinatie met de speenbig, tuinbonen en krieltjes! …  Lees verder »

Top