1. Home
  2. Community
  3. marcdepester
  4. Kookboek KALFSVLEES
Kookboek "KALFSVLEES"

=14pxIedereen heeft wel een gehoord van de beroemde Milanese Ossobuco. Minder bekend maar net zo heerlijk is het oorspronkelijke Normandische recept, speciaal voor op het wintermenu. Zeker het proberen waard. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Heerlijk gerecht uit Italië , je kan de dag er voor reeds veel doen zodat je de dag zelf amper 15 min werk hebt !  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Deze kalfslapjes alla Milanese zijn een echte klassieker... En terecht! Niets mis met tomaten in blik overigens. Laat ze lang genoeg sudderen en ze geven al hun zongerijpte smaak vrij. Je kan de tomatensaus eventueel een dag op voorhand maken, zodat je de dag zelf niet veel tijd in de keuken moet staan  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een super lekker streekgerecht dat spijtig genoeg een beetje vergeten is  geraakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Mals kalfsvlees met zachte puree, een betere combinatie bestaat haast niet. Voeg raapjes toe aan de puree en werk af met tomatenpesto voor een groenteboost.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Serveer deze huisgemaakte blinde vinken met gekookte aardappels en appelmoes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Bloemkool maken we nog te vaak enkel met witte saus erbij klaar... Probeer deze Zuiderse versie maar eens, met een sappige kalfskotelet bij, heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Lekkere gepaneerde kalfskotelet met huisgemaakte tartaarsaus, erg lekker . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Marsala is een Italiaanse versterkte wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala op het westelijk deel van Sicilië.  De saus is super lekker in dit gerecht  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Kalfsvlees maakt deel uit van een evenwichtige voeding. Het bevat weinig calorieën, is niet vet maar wel rijk aan eiwitten en voedingsstoffen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Mals kalfsvlees met zachte puree, een betere combinatie bestaat haast niet. Voeg raapjes toe aan de puree en werk af met tomatenpesto voor een groenteboost.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
Top