1. Home
  2. Community
  3. manuela36
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

GEEF DE REST VAN DE PAPRIKA, TOMAATJES OF KOMKOMMER ERBIJ IN DE KETCHUP OM TE DIPPEN!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

5 verschillende tapas die ik het lekkerst vind. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

1 van de bekendste tapas...lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Dit recept is door mijn zusje meegenomen nadat zij dit gegeten had bij kennissen in Spanje. Het is echt heerlijk. Wij eten het vaak als hoofdgerecht op een zaterdag. Maar het is eigenlijk een tapas. Heel goed op feestjes of heerlijk op een zonnige zondagmiddag …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

2 verschillende soorten gevuld Turks brood. Eén vegetarische versie en één met vis. Je kunt er natuurlijk van alles tussen stoppen, maar deze keuze viel bij ons erg in de smaak. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

Ik heb al heel wat bladerdeeghapjes op mijn pagina staan, maar deze week verzon ik er nog een paar. Ook deze vielen weer erg in de smaak. Ik maakte deze keer 3 soorten. Van links naar rechts op de foto bladerdeeg gevuld met salami en kaas, in het midden gevuld met zachte geitenkaas en gedroogde tomaat en helemaal rechts een kleine champignon gevuld met blauwe kaas. Ze vlogen weg. N.B. De hapjes zijn heel goed in te vriezen. Bak ze dan bevroren nog plm. 10 - 15 minuten op 200 graden. Ook dan zijn ze nog heerlijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Marinade moet wel een dag van te voren gemaakt worden!!!!!! en de dag erna: Smullen met een hoofdletter …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Erg mooi lahmacun (fonetisch lah - madjoen)recept. Opgetekend en vertaald van Youtube. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Zo gepiept deze zalige tapenade, speciaal voor de knoflookvrienden/vriendinnen onder ons! En hartstikke gezond! …  Lees verder »

Door deze gehaktballetjes zit een eigengemaakte tapenade. Heerlijk als borrelhap maar ook met pasta.Er gaat niets boven eigengemaakte tapenade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

1 ei - 2 eetlepels melk - 1 kilo inktvisringen - 200 gram paneermeel - plantaardige olie om te frituren - partjes citroen voor garnering …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 grote rode uien, ca. 200 ml melk, ca. 200 g bloem, zonnebloemolie, zout, versgemalen peper. …  Lees verder »

4 grote rode uien ca. 200 ml melk ca. 200 g bloem zonnebloemolie zout en versgemalen peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker borrelrecept speciaal hier neer gezet voor mijn kleine broertje, die er maar niet genoeg van kan krijgen! …  Lees verder »

In 2008 hebben wij in Griekenland heerlijke Moussaka gegeten. Ik zocht "even" een recept. Op Smulweb stonden er al 239 en bij Google ???? PFFF.. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Alle recepten bevatten ongeveer dezelfde ingrediënten maar de hoeveelheden,de kruiden, wel/geen aardappelen enz. enz. verschilden zoveel dat ik besloot een eigen versie maken wat op Moussaka moest lijken, daarom heet het dus "Moussaka a la Louise." Ik zet dit NIET op Smulweb om het 240 ste Moussaka recept toe te voegen maar omdat wij het heel lekker vonden en OOK omdat ik het niet meer kwijt wil raken! Mocht je het een keer willen proberen? Leuk, gewoon doen. De hoeveelheden kloppen, de oventijd klopt (kan variëren natuurlijk) maar het is dus gemaakt en geproefd! En de zelfgemaakte foto staat erbij. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

1 pakje diepvriesbladerdeeg (10 lapjes van 10 x 10 cm) voor de vulling: 250 g shoarmavlees 50 g taugé 2 lente/bosuitjes 2 eieren 2 eetl. zonnebloemolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top