1. Home
  2. Community
  3. makanmakan
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een schitterende amuse lepel met er op een heerlijk gemaakte Filet Americain met olijven, kappertjes en kruiden. En als decoratie en half kwarteleitje!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Je kan dit ook kant en klaar kopen van een bekend merk, maar wij denken dat we in toekomst ook wel zelf kunnen maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

1 zakje Risotto alla Milanese - olijfolie - 1 eetlepel boter  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekkere koekjes uit Zuid-Holland. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Binnen 15 minuten een romige visschotel op tafel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Per portie 30 kCal …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

750 gram tomaten, 1 liter kippenbouillon, 2 el rode wijn, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 laurierblaadje, 1 stengel bleekselderij, bosje Italiaanse kruiden, snufje cayennepeper, 4 blaadjes basilicum, kaasdoek, zeef …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Runderschenkel van ca. 400 gram, zout, 1 vleesbouillontablet, 1 ui, 1 winterwortel, 3 takjes peterselie, 3 takjes of 1 mespunt tijm, 1 laurierblad, 5 peperkorrels of vers gemalen peper, 2 dl rode wijn …  Lees verder »

3 eieren, 1/4 l melk, zout, peper, nootmuskaat, 1 1/2 l groentenbouillon (instant), 1 bosje bieslook, boter voor de vorm. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

2 uien - 1 grote prei - 1 venkelknol - 1 struik bleekselderij - 1 winterwortel - 2 tomaten - 2 el olie - 8 takjes peterselie - 8 takjes selderij - 1 1/2 tl tijm - 2 laurierblaadjes - 10 peperkorrels - 2 groentebouillontabletten - zout - peper …  Lees verder »

300 g kalkoenfilet 2 eetlepels boter 30 g bakbacon 1 kleine ui 1 worteltje 1 kleine prei enkele takjes selderij 1 liter kippenbouillon 35 g boter 35 g bloem zout en peper 1/2 dl droge sherry 2 eetlepels gehakte peterselie  …  Lees verder »

500 g ossenstaart 1 liter water 1 laurierblad 1 ui 4 kruidnagelen zout 6 peperkorrels 3 jeneverbessen 1 plak selderijknol 2 glaasjes madeira  …  Lees verder »

1 pot wildfond 1 liter water 4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg 200 gr verse soepgroenten 1/2 bakje champignons 2 eetlepels verse, gemengde tuinkruiden 1 eetlepel cognac 1 eierdooier  …  Lees verder »

Een heerlijk voorgerecht wat tamelijk eenvoudig te bereiden is, maar wat veel succes oogst! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Brazilie-Sopa de abobora …  Lees verder »

De Cariben …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Antiliaans

300-400 gram kipfilet, 3 grote aardappelen, 200 gram kouseband, 2 teentjes knoflook, 1 tomaat, 1 flinke eetl. masala, 1 kippebouillonblokje, 1 eetl. sambal. margarine of boter om in te bakken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Surinaams
Top