1. Home
  2. Community
  3. mahelen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een rollade kan ook goed in oven of grill, vooral als het een wat groter stuk vlees is, dat niet zo uitdroogt. Regelmatig bedruipen houdt het vlees mals en sappig. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 varkensrollade van ca.600gram(van de hals of de schouder)500g rodekool,gesneden100g rozijnen1dl balsamico-azijn100g boter1t knoflook,gehakt2uien,in ringen1winterwortel,in plakjes2laurierblaadjes1el foelie-stukjes4takjes tijm1dl witte wijn1dl olijfolie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit gerecht kan met verse groenten maar ook met diepvries of met potgroenten worden gemaakt. Bijvoorbeeld; I.p.v. verse aardappelen puree uit een pakje. En i.p.v. diepvries doperwtjes een potje. I.p.v. verse worteltjes een potje. Het ligt eraan hoeveel tijd je hebt! Maar alles vers... is het proberen waard want dat is veel smakelijker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

125 g notenrijst (pak a 250 g) ? 150 g spinazie deelblokjes (diepvries) ? 2 grote gele paprika's ? 100 g feta ? 1 theelepel Season all-kruiden ? 1 dl knoflooksaus  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Pittig pastagerecht met ansjovis. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Leuke mini-omeletjes oneidig te varieren met ingredienten...deze vivd ik erg lekker. …  Lees verder »

Makkelijk om te maken. Lekker om te eten. Leuk om kado te doen.  …  Lees verder »

100 g ongezouten gepelde gemengde noten (bijvoorbeeld hazelnoten, walnoten, pistachenoten), zonnebloemolie, 100 g suiker, 5 eetlepels water, vanille-ijs. …  Lees verder »

2 eieren, 50 g geraspte parmezaanse kaas, 150 g gerookte spekblokjes, 250 ml slagroom, versgemalen peper, 300 g pasta (spaghetti of een andere soort), 1 eetlepel olijfolie, ca. 12 blaadjes basilicum. …  Lees verder »

4 porties scampi's (mag uit diepvries) 2 sjalotten en 2 teentjes knoflook (fijngesnipperd) 1 laurierblad. snuifje tijm & rozemarijn, liefst vers. 1 glas witte wijn. 3 dl visfumet, mag van blokje. 1 dl room. 1 el bloem. 1 koffielepel tomatenpuree. sambal (naar believen) peper & zout. …  Lees verder »

1 kg aardappels * zout * peper * 120 g boter * 2? dl creme fraiche * 4 grote preien, in ringen * 500 g rundergehakt * nootmuskaat * 2-3 el olijfolie * 1 (boeren) camembert, a 250 g, in plakken * mespunt tijm * mespunt rozemarijn * 2 el paneermeel * 1-2 el boter …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 ui - 1/2 groene paprika - 500 gram aardappel - 400 gram gegrild rundergehakt - 100 gram gekookte ham in dobbelsteentjes - 1 blik tomatencremesoep - 1 blik champignoncremesoep - 1 stengel bleekselderij - 2 eetlepels water - zout en peper  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

1 President brie light kaasje a 200 gr. 6 plakjes bladerdeeg (ontdooien.) Tarwebloem om het deeg op uit te rollen. 6 eetl. paneermeel. 1 eetl. olijfolie. 1 ui gesnipperd. 450 gr. spinazie a la creme. 4 eieren losgeklopt. 100 gr. geraspte belegen kaas. Peper/zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heb geprobeerd als basis de tiramisu te houden, anders wordt het zo'n veredelde kwarktaart! ;-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Niet al teveel moeite, hmmmmmmm! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans
Top