1. Home
  2. Community
  3. maaike76
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Bij mij lukten ze perfect. Niet bewaren, wel meteen eten! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit brood is een lust voor het oog en de tong …  Lees verder »

500 gram tarwebloem, 2 afgestreken theelepels zout, 1 deciliter volle melk en 2 deciliter karnemelk, 50 gram roomboter, 1 pakje korrelgist, 1 afgestreken eetlepel suiker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een lekker herfstig gerecht. Noten, spek, appel en tijm gaan heerlijk samen met de bloemkool. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een Hollandser groente dan bloemkool bestaat er gewoon niet. Overigens, in Italie eten ze ook graag bloemkool! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Hartige taart met bloemkool. Makkelijk en vegetarisch. Ook lekker met broccoli, of een combinatie van bloemkool en broccoli. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Laat je verrassen door deze frisse taart met vers fruit, noten, rozijnen, kokos en verder niets!!! …  Lees verder »

Als je, zoals ik, zelf mayonaise maakt van verse eieren, blijft er altijd eiwit over. Daar maak ik deze meringues van. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

De heilige drie-eenheid van rodekool, appel en kruidnagel, maar dan met extras en heel langzaam in de oven gestoofd. Zo lekker heb je rodekool nog nooit gegeten! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Er zit vrij veel honing in deze muffins, kies daarom een lichte honingsoort zoals acaciahoning. …  Lees verder »

Chocolade fondue als hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 bl. mandarijntjes 2 venkelbollen 2 bosjes waterkers 500 gr. kidney bonen peper, zout …  Lees verder »

Een (gepureerde)gezonde en lekkere soep ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

De hachee is een oorspronkelijk middeleeuws gerecht uit Frankrijk. In het noorden van Frankrijk en Vlaanderen is het door de eeuwen heen een stoofgerecht met ongeveer gelijke gewichtshoeveelheden vlees en uien gebleven. Het wordt er met bouillon en wijn bereid. In ons land en ook in het aangrenzende Rijnland, is er iets mis met de verhouding tussen het vlees en de uien. Er worden meestal veel meer uien dan vlees in de Hollandse en Rijnlandse hachee verwerkt. De Rijnlandse smaakt ons overigens beter, omdat die naast uien ook knoflook en in deze tijd van het jaar donker (bok)bier bevat. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Duits

Echt een heel bijzonder en lekker SUPER ITALIAANS gerecht van Topkok Mario. Dit gerecht vonden onze vrienden helemaal geweldig en gingen met het recept de deur uit. Leuk dus!!. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

LIEFHEBBER VAN ADVOCAAT? : dan moet je dit beslist eens maken. ZAAAAAALIGGGG>>Helaas nog steeds zonder plaatje! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Warme, knapperige chips met zoetzure saus voor iedereen die er van houdt tacochips te dippen, maar geen zout, tarwe en/of zuivel mag hebben, of gewoon niets anders in huis heeft! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Een wel heel snel gemaakte Tia-Maria. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top