1. Home
  2. Community
  3. m_e_weber
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 knolselderij 1000 ml Gevogeltebouillon 1000 ml room 4 eetlepels Zwarte truffel tapenade 4 plakken bladerdeeg 2 eieren …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

1/2 knolselderij ? olie om te frituren ? zeezout  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijk voorgerecht, die in ons gezin erg faforiet is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk nagerecht na een niet te zwaar hoofdgerecht!!! Hoeveelheden naar wens. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Ze zijn heerlijk mals en supersnel klaar te maken. De honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij. Reken op 2 haasjes per persoon. Tips: Vlees nooit zouten voor het de pan in gaat; dat onttrekt vocht aan het vlees Van even rusten na het bakken wordt vlees lekkerder; wel in alufolie doen om warm te houden  …  Lees verder »

Voor heerlijke Gamba?s kan je me wakker maken!!! Jammer genoeg wordt het te weinig geserveerd …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Mooie amuse, als een geweldig voorgerechtje. De combinatie van mango met gamba`s maakt dit hapje verrassend origineel. Serveer het in glaasjes voor een superchique uitstraling. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

8 coquilles 1 advocado 3/4 granny smith appel 1 ons serranoham klein flesje aceto balsamico peper en zout limoen 1 stronkje witlof basillicumcress …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Lekker en snel toetje. Wel warm serveren (evt. met een bolletje ijs en een flinke dot slagroom.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Roompate cognac lichte basterdsuiker …  Lees verder »

Koffie in de soep en de soep in een espressokopje. Een ongewoon lekker amusesoepje!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Voor de portcreme: 4 eidooiers * 50 gram suiker * 7 cl rode port * 7 cl slagroom. voor de meloenbolletjes: 1 honingmeloen 800 gram * 6 cl rode port * 3 cl limoensap * 60 gram suiker * bovendien: 50 gram (kant-en-klare)chocoladerolletjes * poedersuiker om te bestrooien * pitjes van 1 granaatappel * een paar blaadjes kruizemunt voor de garnering. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Portugees
Top