1. Home
  2. Community
  3. lynnblauw
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekkere selderie voor bij tonijn, maar ook lekker om pijlstaartiktvis mee te vullen, of als basis voor pasta saus …  Lees verder »

Romige salade, met veldsla radijs en aardappeltjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

250gr tagiatelle 2 eieren olijfolie citroensap 1thl mierikswortel 3 eetl peterselie 4struikjes witlof 150gr gerookte zalm 1 advocado …  Lees verder »

Wat heeft u nodig 4 kleine stevige rode Elstar appels 100 g amandelspijs 1 theelepel kaneel 4 kaneelstokjes 4 klontjes boter 100 ml appelsap 250 ml volle melk 2 eidooiers 3½ afgestreken theelepel custard 40 g witte basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker zout 4 bollen vanilleroomijs  …  Lees verder »

Lamskoteletjes in een kruidig korstje met kruiden: het houdt ze sappig en smeltend onder de tong en heerlijk van smaak en geur. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Warm geitenkaasje met geroosterd notenbrood. Een rauwmelkse geitenkaas is op zich al verrukkelijk. Na verwarmin wordt de smaak alleen nog maar intenser. Pas dan komt de combinatie met zoet geheel tot zijn recht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een heerlijke amuse van gekookte kwarteleitjes in combinatie met zalmeitjes (uit Libelle 16-2004) …  Lees verder »

Echt een lekker recept ik heb hem zelf met zilvervliesrijst gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Bier …  Lees verder »

12 rauwe gepelde gamba's ? 1 limoen (of citroen) ? 1 rijpe mango ? 1 el verse koriander ? 75 gram veldsla of waterkers ? 2 teentjes knoflook ? 3 el olie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Afrikaans

Een heerlijk fris bijgerecht, perfect bij elk indiaas gerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

300 g Chinese eiernoedels (mie); 2 el honing, 3-4 el zoete ketjap (ketjap manis); 1 cm gemberwortel, geraspt; 4 teentjes knoflook, geperst; 4 (scharrel)kipfilets, in blokjes; 2 struikjes baby paksoi of 1 grote struik …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

300 g kabeljauwfilet Alternatief: roodbaars, nijlbaars, tilapia, koolvis 2 eetlepels bloem 4 struikjes witlof (ca. 400 g) 50 g boter sap van een halve citroen 125 ml creme fraiche 1 eetlepel grove mosterd 1 eetlepel gembersiroop (uit een potje gember) zout, peper …  Lees verder »

Vegetarisch bijgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top