1. Home
  2. Community
  3. loeb_a
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 ui - 1/2 rode peper - 1/2 venkelknol - 500 gram tomaat - 15 gram boter - 200 gram kabeljauwfilet - 50 gram Hollandse gepelde garnalen - 5 dl. visbouillon - 1 blik tomatenpuree - 1 eetlepel bloem - 1 eetlepel vers gehakte peterselie - zout en peper  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

3 aardappelen 0.5 paprika, rode 2 lente-uitjes 2 haringfilet 2 appels, zure, harde 3 el. yoghurt 1 el. citroensap 1 el. zilveruitjes Zout Peper  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Over heerlijke Pannenkoeken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 schnitzels, 250 ml slagroom, een half pakje uiensoep van Honig …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een lekker asparrago-gerecht uit het zuiden en snel klaar.Met een hollands tintje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Ontzettend culinair feestmaaltijdje! Iets heel anders, toch gemakkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Zoals je in oostenrijk eet! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Wie van kip houdt, moet dit zeker eens uitproberen. Het is heerlijk!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

Je eigen tomaten drogen …  Lees verder »

Een recept geleerd van mijn (indische)oma. gemaakt van rauwe pindas WAARSCHUWING: als je eenmaal de pindas gaat eten, kun je er niet meer van af blijven!!! Smakelijk.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Chipjes gemaakt van cornflakes ter begeleiding van een rijsttafelWordt meestal gebruikt om te blussen. Heerlijk zoet en knapperig, om af te wisselen. Wederom een recept van mijn oma, waar groot en klein dol op is. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indonesisch

Een soep zoals u nog nooit gehad heeft …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Een oud boerenrecept uit Oranje-Vrijstaat. Daar werd ongetwijfeld riviervis gebruikt, maar met kabeljauw gaat het ook heel goed. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Nog een pittig smulrecept van tante Riet …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Heerlijk Mexicaans eenpansgerecht, lekker Snel klaar en bovendien vegetarisch. Ook lekker voor doorgewinterde vleeseters! Inclusief salade en tortillachips. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Een Indonesische rijstschotel. Zeer eenvoudig klaar te maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Pittige salade uit de Griekse keuken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Griekse stoofschotel, weer van dezelfde kok uit Kreta. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks
Top