1. Home
  2. Community
  3. linde
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker met rijst. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Deze hartige taart is ontstaan toen ik bezig was om alles uit de vriezer eens op te maken, zodat ik deze goed schoon kan maken. Het resultaat is zo lekker, dat dit zeker een vervolg zal hebben, maar dan zo gepland! Door de Japanse sojasaus, rijstazijn en sesam krijgt het geheel een heerlijke smaak en is dit een maaltijd om je vingers bij op te eten! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Een stevige maaltijdsoep uit Terlano. Een soep die je met enige moeite kunt vergelijken met onze erwtensoep. In Italie is de soep bijzonder populair in de herfst en de winter. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Heerlijke zachtromige zoetzurige ovenschotel, ├ęcht Zwitsers dus! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

Een heerlijk broodje voor de lunch of de lekkere trek. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

2 uien 3 stengels bleekselderij 3 kleine aubergines 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1/2 groentebouillontablet 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 eetlepels rode-wijnazijn zout en peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

De combinatie van chocolade en muesli is heerlijk! Maar ja, chocolade is altijd om van te smullen natuurlijk!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een winterse maaltijdsoep om U tegen te zeggen ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijk 1 pans gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Recept van mijn vriend Ed …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Deze intens donkere cake is alles wat je van chocola wilt: kleverig, geurig en compact. De puurste van alle pure cakes en een vochtige droom zoals Nigella Lawson deze verslavende plakken cake omschrijft. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Zeytinli Patlican Ezmesi. Deze heerlijke auberginesaus wordt zeer veel gegeten in Turkije. Je hebt verschillende varianten. Het word in schaaltjes gedaan en geserveerd met vers wit Turks brood. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Mooi en overheerlijk voorgerechtje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Let wel op 12 uur marinadetijd!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk zachte witlof. Geeft super chique accent en smaakt voortreffelijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Octopus in pikante olie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Traditionele Carbonara met super finishing touch! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een Italiaans herfstgerecht.Neem paddestoelen naar keuze; cantherellen, oesterzwammen, eekhoorntjesbrood, champignons etcetera …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Om kipfilets of eendenborst te roken in thee, is geen speciaal apparaat nodig, een wok volstaat. Meerdere theesoorten zijn geschikt om te roken, zoals bijv. darjeeling, assam of een geparfumeerde thee. Ook de rook van gedroogde kruiden verfijnt het malse gevogeltevlees ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees
Top