1. Home
  2. Community
  3. lily
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Arrabbiata betekent zoveel als woedend of kwaad in het Italiaans. Een vlammend sausje dus, dat bij voorkeur gegeten wordt met korte, holle pastabuisjes, penne genaamd …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

* 4 eendeborsten - Porto (1 glas) - Rode wijn (1 glas) - Bruine suiker - Peper - Zout - Bloem of wildpasta …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Heerlijk, feestelijk gerecht. De saus kan je voor verschillende vleessoorten gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een klasse klassieker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Bisque des crevettes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een recept van tv-kok Piet Huysentruyt uit het kookprogramma "Lekker Thuis". …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

250gr. ongepelde garnalen; 1 eetl. olie; 1 tomaat; 1 ui; 1 wortel; 50gr. selder; 1 eetl. tomatenpure; 1 eetl. cognac(hoeft niet); 1dl. room; 1 eetl. boter; 1 eetl. meel; versgemalen peper; 1 eetl. fijngesneden bieslook of peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

750 g garnalen 2 visbouillontabletten 1/2 winterwortel(150 g) 1 ui 125 g boter 4 takjes peterselie 1/2 tl tijm 1 laurierblaadje 2 el coqnac of vieux 2 dl droge witte wijn 4 el slagroom zout versgemalen peper cayennepeper 4 ongepelde steurgarnalen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Lekker bij vlees of vis. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

400 gram zalmfilet, 1-2 el olijfolie, 1/2 el citroensap, 1 fijngehakte sjalot, 2 el fijngehakte dille, 1/2 tl tabasco, zout en versgemalen peper, 4 takjes dille om mee te garneren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Het pestokorstje geeft een sterk zuiders aroma aan de rosbief. Heerlijk met de tomatencoulis, of koud in een buffet; Hoofdgerecht;4 personen;Bereiding (45 min.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Verrassend, anders dan anders Gestoofde kropsla kan een lekkere afwisseling zijn op het menu (en een ideale manier om niet meer zo fris ogende groente toch nog te gebruiken)Zo eenvoudig is het. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Makkelijk en lekker om mee te nemen naar school of werk. …  Lees verder »

Lekkere maaltijdsalade met dit warme weer. (5 points per portie) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Je kan ook een blik gepelde tomaten gebruiken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een mooi en lekker recept voor een groot aantal mensen …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans

Bieslook, verse, gehakte 35 gr. boter 6 dl. bouillon 3 paprika's, rode Paprikapoeder Bladselderij 1 dl. slagroom 1 ui Zout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 witte harde bolletjes - boter om te smeren - 2 bieflapjes a 100 gram - braadboter om te bakken - zout en versgemalen peper - 1/2 theelepel gedroogde tijm - 1 glas rode wijn - 1 eetlepel bessengelei of cranberryjam - 4 eetlepels koksroom  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

1 ei - 1 Italiaanse bol - 1 tomaat - 1 flinke theelepel mosterd - 1 flinke eetlepel mayonaise - 1 klontje boter - 100 gram gerookte zalmsnippers - zout en versgemalen peper  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top