Arrabbiata betekent zoveel als woedend of kwaad in het Italiaans. Een vlammend sausje dus, dat bij voorkeur gegeten wordt met korte, holle pastabuisjes, penne genaamd … Lees verder »
- 30-60 min.
- Italiaans
Arrabbiata betekent zoveel als woedend of kwaad in het Italiaans. Een vlammend sausje dus, dat bij voorkeur gegeten wordt met korte, holle pastabuisjes, penne genaamd … Lees verder »
* 4 eendeborsten - Porto (1 glas) - Rode wijn (1 glas) - Bruine suiker - Peper - Zout - Bloem of wildpasta … Lees verder »
Heerlijk, feestelijk gerecht. De saus kan je voor verschillende vleessoorten gebruiken. … Lees verder »
Een klasse klassieker. … Lees verder »
Bisque des crevettes … Lees verder »
Een recept van tv-kok Piet Huysentruyt uit het kookprogramma "Lekker Thuis". … Lees verder »
250gr. ongepelde garnalen; 1 eetl. olie; 1 tomaat; 1 ui; 1 wortel; 50gr. selder; 1 eetl. tomatenpure; 1 eetl. cognac(hoeft niet); 1dl. room; 1 eetl. boter; 1 eetl. meel; versgemalen peper; 1 eetl. fijngesneden bieslook of peterselie … Lees verder »
750 g garnalen 2 visbouillontabletten 1/2 winterwortel(150 g) 1 ui 125 g boter 4 takjes peterselie 1/2 tl tijm 1 laurierblaadje 2 el coqnac of vieux 2 dl droge witte wijn 4 el slagroom zout versgemalen peper cayennepeper 4 ongepelde steurgarnalen … Lees verder »
West Vlaamse streekspecialiteit. … Lees verder »
Lekker bij vlees of vis. … Lees verder »
400 gram zalmfilet, 1-2 el olijfolie, 1/2 el citroensap, 1 fijngehakte sjalot, 2 el fijngehakte dille, 1/2 tl tabasco, zout en versgemalen peper, 4 takjes dille om mee te garneren. … Lees verder »
Het pestokorstje geeft een sterk zuiders aroma aan de rosbief. Heerlijk met de tomatencoulis, of koud in een buffet; Hoofdgerecht;4 personen;Bereiding (45 min.) … Lees verder »
Verrassend, anders dan anders Gestoofde kropsla kan een lekkere afwisseling zijn op het menu (en een ideale manier om niet meer zo fris ogende groente toch nog te gebruiken)Zo eenvoudig is het. … Lees verder »
Makkelijk en lekker om mee te nemen naar school of werk. … Lees verder »
Lekkere maaltijdsalade met dit warme weer. (5 points per portie) … Lees verder »
Je kan ook een blik gepelde tomaten gebruiken … Lees verder »
Een mooi en lekker recept voor een groot aantal mensen … Lees verder »
Bieslook, verse, gehakte 35 gr. boter 6 dl. bouillon 3 paprika's, rode Paprikapoeder Bladselderij 1 dl. slagroom 1 ui Zout … Lees verder »
2 witte harde bolletjes - boter om te smeren - 2 bieflapjes a 100 gram - braadboter om te bakken - zout en versgemalen peper - 1/2 theelepel gedroogde tijm - 1 glas rode wijn - 1 eetlepel bessengelei of cranberryjam - 4 eetlepels koksroom … Lees verder »
1 ei - 1 Italiaanse bol - 1 tomaat - 1 flinke theelepel mosterd - 1 flinke eetlepel mayonaise - 1 klontje boter - 100 gram gerookte zalmsnippers - zout en versgemalen peper … Lees verder »