1. Home
  2. Community
  3. lieuwe777
  4. Kookboek vis
Kookboek "vis"

400 gram kabeljauwfilet (diepvries) 3 wortelen 4 stengels bleekselderij 2 preien 3 el olie 1 teentje knoflook 3 el mayonaise 2 tl bieslook 3 el room …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

200 gr gerookte makreel 100 gr verse roomkaas naturel 2 stengels bleekselderij 0,5 limoen 1-2 eetlepels sambal badjak 1 stokbrood 4 eetlepels olie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Kabeljauw in zoetzure saus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een lekkere ovenschotel, makkelijk te maken en bovendien een slankgerecht. Het hele gerecht (dus met de aardappelen en kaassaus). bevat slechts 385 cal. p.p. Mocht je niet op dieet zijn kan je altijd meer aardappels nemen! Het is voor 2 personen maar kan verminderd of vermeerderd worden. Ik ben geen fan van kant en klare pakjes en zakjes, ik maak liever zelf mijn eigen kaassaus, mijn eigen aardappelschijfjes enz. maar soms komt het wel eens van pas (haast ). Dan maak ik weleens gebruik van een pakje of zakje. De laatste tijd wordt dat steeds minder omdat ik meer tijd heb om mijn maaltijden te bereiden maar omdat dit recept uit `de oude tijd` stamt heb ik dit recept aangehouden. Ik heb deze keer (15.01.2012) `Yellow Sole vis ` (diepvries AH) gebruikt, het was wel lekker maar kabeljauw, koolvis of roodbaars vind ik lekkerder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Gewoon proberen !! Het is super lekker !! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Geen zin om lang in de keuken te staan of je hebt weinig tijd: Dit is een heerlijk, erg gezond en heel snel klaar te maken gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een snelle en gemakkelijke schotel dat zelfs op een doordeweekse avond gemaakt kan worden, maar het zal ook niet misstaan bij een iets feestelijker gelegenheid. De romige milde smaak van kabeljauw wordt geaccentueerd door de pit van chorizo en zuurtje van tomaten-cider saus. …  Lees verder »

HEERLIJK!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Makkelijk, snel klaar en heerlijk met wat brood er bij om te dippen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top