1. Home
  2. Community
  3. lieuwe777
  4. Kookboek soep
Kookboek "soep"

Deze Traditionele Griekse bonensoep is een heerlijke soep voor zowel koude als warme dagen. En de kans is groot dat je het tijdens je zomervakantie in Griekenland een keertje tegenkomt. Ik heb deze soep ook wel eens in een Grieks restaurant gegeten en nu dus ook maar eens zelf gemaakt. Het is een vegetarische soep en een klein beetje feta bovenop maakt het soepje helemaal af. Het is natuurlijk heel goed mogelijk om kip- of runderbouillon te gebruiken en wat soepballetjes kan ook prima. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Ben gek op rode soepen, en in het bijzonder tomatensoep. Deze soep, van Jamie, leek me erg lekker. Weer heel anders dan dat ik gewend ben te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Gezonde soep rijk aan vitamine A. …  Lees verder »

Dit is een lekker recept uit nummer Smult 6. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb.  Kijk op www.smult.nl voor onze actuele acties! …  Lees verder »

Bij ons is het altijd smullen geblazen als dit gerecht op tafel komt! Makkelijk te bereiden eenpansgerecht, dat ook zonder vlees heerlijk smaakt. …  Lees verder »

500 g. gemengde gesneden soepgroenten (kant en klaar te koop bij groentewinkel of supermarkt) 1 blikje tomatenpuree 1 theelepel gedroogde salie takje thym 1 blaadje laurier 2 blokjes tuinkruidenbouillon zout en peper 4 kleine blaadjes verse basilicum eventueel wat allesbinder 1 dl. room …  Lees verder »

Een heerlijke soep die de chinese tomatensoep van de chinees evenaart. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees
Top