1. Home
  2. Community
  3. lieredomdrij
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Eenvoudig en super lekker gerecht van sterrenchef Jan Buytaert dat we als feestelijk hoofdrecht of als voorgerecht kunnen serveren …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

1 eetlepel olijfolie 1 uii , fijngesnipperd 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook , geperst 5 plakjes chorizoworst , in reepjes 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel kaneel hot peppersauce (flesje a 85 ml) 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid paprikapoeder …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Argentijns

1 eetlepel olijfolie 1 uii , fijngesnipperd 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook , geperst 5 plakjes chorizoworst , in reepjes 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g), fijngehakt 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel kaneel hot peppersauce (flesje a 85 ml) 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid paprikapoeder …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Argentijns

Ik heb als eens eerder een toetje met passievruchten uit Madeira geplaatst. Echter dit is weer een heel ander recept. Ook weer uit een van mijn kookboeken die ik uit Madeira heb meegebracht. En ook weer super lekker In het recept staat dat je lange vingers moet verkruimelen voor op de bodem. Maar je kunt ze natuurlijk ook in stukjes breken of gewoon heel laten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Ik heb als eens eerder een toetje met passievruchten uit Madeira geplaatst. Echter dit is weer een heel ander recept. Ook weer uit een van mijn kookboeken die ik uit Madeira heb meegebracht. En ook weer super lekker In het recept staat dat je lange vingers moet verkruimelen voor op de bodem. Maar je kunt ze natuurlijk ook in stukjes breken of gewoon heel laten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Ik heb als eens eerder een toetje met passievruchten uit Madeira geplaatst. Echter dit is weer een heel ander recept. Ook weer uit een van mijn kookboeken die ik uit Madeira heb meegebracht. En ook weer super lekker In het recept staat dat je lange vingers moet verkruimelen voor op de bodem. Maar je kunt ze natuurlijk ook in stukjes breken of gewoon heel laten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Super lekkere scampi; geserveerd met stokbrood is het heerlijk deppen in deze hemelse saus ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Super lekkere scampi; geserveerd met stokbrood is het heerlijk deppen in deze hemelse saus ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Echt hemels die saus met de koekjes in combinatie met het varkensgebraad. Kortom the perfect match …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Echt hemels die saus met de koekjes in combinatie met het varkensgebraad. Kortom the perfect match …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Je kunt dit de avond tevoren al maken. De volgende dag hoef je het alleen nog maar in de oven te zetten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Je kunt dit de avond tevoren al maken. De volgende dag hoef je het alleen nog maar in de oven te zetten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer » …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer » …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer » …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer » …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Eindelijk, na een poosje experimenteren, een taart met een droge bodem zoals wij die willen en heerlijk knapperige strookjes bovenop. Geen gedoe met steunvulling of een berg paneermeel. Mijn werkwijze bevalt me zo goed dat ik deze op Smulweb zet. Alle zalmtaarten met prei lijken op elkaar maar dit vind ik gewoon de mijne. …  Lees verder »

Een handige tip voor het pocheren van een ei, gestolen van Gordon Ramsay: op deze manier houdt je ei een goede vorm! …  Lees verder »

Een heerlijke groene smoothie, gezonde start van de dag of als tussendoortje …  Lees verder »

Top