1. Home
  2. Community
  3. lieredomdrij
  4. Kookboek Hoofdgerecht Vlees
Kookboek "Hoofdgerecht Vlees"

Lever blijft natuurlijk iets voor de liefhebbers , maar deze combi zullen een hoop wel kunnen waarderen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Dit is een heerlijke rundervink …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

De zelfgemaakte kruidenolie en gepofte knoflook máken deze rollade. U kan de rollade bereiden de dag voordien , zodat U de dag zelf alleen nog maar  in de oven gebraden moet worden.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een lekker gerecht voor in de slowcooker.... …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Ook deze komt in de herfst en winter helemaal tot zijn recht. Geen biefstuk, maar hamlappen en waarom kan dat niet dacht ik toen. Snel te maken, echt super lekker en de reepjes zijn botermals. De verrukkelijke saus met vele soorten paddenstoelen maakt het gerecht helemaal af. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Vlees vullen vinden veel mensen te bewerkelijk. Maar wie dit gerecht een keer heeft gemaakt zal niet alleen ontdekken hoe snel en gemakkelijk dit gaat, maar ook dat de kastanjevulling van een gewoon stuk vlees iets bijzonders maakt. Pas de ingrediënten zelf aan voor het aantal personen waarvoor u het wilt maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Dol op paddenstoelen en vooral op cantharellen. Toen ik zag dat er weer verse cantharellen te koop waren heb ik ze direct gekocht. Omdat ik vaak pasta maak met cantharellen wilde ik deze keer eens iets anders doen. Het werden deze heerlijke gekruide gehaktballetjes met de romige paddenstoelensaus. Ik heb voor de saus cantharellen gebruikt, maar elke andere paddenstoel, zoals bijvoorbeeld (kastanje)-champignons of oesterzwammen zijn heerlijk in de saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijke maaltijd van een goed stuk vlees en smakelijke groenten. Vette voorjaarslammeren gehuld in een moestuin van hemelse verlangen.  Benieuwd hoe je zelf dit gerecht klaarmaakt? Oerchef Sieberen laat het zien in deze blog » …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Stoof gemakkelijk zelf een heerlijke lamsschouder en verwen je gasten! Benieuwd hoe Oerchef Sieberen dit heerlijke gerecht maakt? Bekijk de vlog op de Smulweb Youtube …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Ik werd wat zat van de geeikte varkenshaas recepten. Ik vond een kruidenmix op het internet en heb die aangepast naar eigen smaak en heb hem uitgeprobeerd. Ik vond het lekker ;-) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Wij hebben een paar schapen die ieder jaar lammeren. De ramlammeren gaan na een half jaar "op wintersport", zoals mijn broer het vriendelijk verwoordt. De vriezer in. Op het moment dat wij het vlees geportioneerd van de slachter terug krijgen, ga ik opzoek naar lekkere recepten. De lekkerste worden verzameld op smulweb in het kookboek "vlees uit eigen tuin".  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Swedish meatballs! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Scandinavisch

Gegeten in een restauranje in Buenos Aires, Argentinië Vervolgens weken gezocht naar het recept en dit (nagenoeg) gevonden in het kookboekje "Recetas de bodegones". …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Argentijns

Varkenshaas in de vriezer, pesto die op moest. Daar moest iets mee gedaan worden. De varkenshaas in dikke plakken gesneden (varkensoester of varkensfilet) omwikkeld met een reep Parmaham. In de oven gegaard in een heerlijke pestoroomsaus met champignons. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Het gaat beter met de economie dus ik dacht laten we eens een duur maaltje maken. dit kost namelijk nogal wat wil je het goed doen. de budget variant geef ik er ook bij. dit is een moeilijk recept, niet qua bereiding maar voor het verkrijgen van de ingredienten. " Het gerecht is genoemd naar de componist Gioacchino Rossini=14px, die het recept aan de Franse topkok Auguste Escoffier van restaurant Café Anglais doorgegeven zou hebben. Het verhaal gaat dat het gerecht heimelijk aan Rossini werd opgediend, om het niet aan de andere gasten te hoeven tonen. Dit vanwege de nogal ongebruikelijke bereiding. De naam tournedos zou hierop gebaseerd zijn, waarbij tourner le dos Frans is voor de rug toekeren. "  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Helaas gesloten, maar ze serveerden het beste broodje warm vlees met een heerlijke jus, ( waarschijnlijk van de gehaktballen die de hele dag lekker in een pot stonden te borrelen )  niks pindasaus waardoor je geen vlees meer proeft. deze variant komt er aardig in de buurt.   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker met  http://http://www.smulweb.nl/recepten/1409636/Chinese-zoetzure-kool-met-chilisaus Zoetzure Kool Met Chilisaus en witte gekookte rijst.   …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch
Top